Naționalismul corporatist comunitarist e bun, la primărie cel puțin

Ce sugătoare de UE mai e și oficina A3-Mossad, cînd se apasă pe buton. Nici nu mai contează totala incoerență de care se dă dovadă în încropeala făcută de R. „Casa NATO” Tudor: într-o frază Marine Le Pen e înjurată și se fac spume la gură împotriva „naționalismelor extremiste” „finanțate de Moscova”, în următoarea se spală de păcate personajul foarte suspect MaMu, strecurîndu-se și o viclenie ieftină (sună cam așa: oare acuzele lui Iliescu & co din anii 90 trebuie luate în seamă ? În vreme ce gălăgia anti-MaMu de azi e produsă de Mungiu-Soros & co, nu de Iliescu cel apus). După mine, gălăgia mungiformă are rostul să facă personajul mai simpatic ca să nu se mai pună întrebări, nu atît despre neo-legionarismul de paradă de atunci, cît despre naționalismul foarte… xenofil al respectivului – xeno pe sprînceană, desigur, nu orice neam de alien se califică).

Diversiune, desigur. Șandramaua neokominternistă UE scîrție din toate părțile. Ne trebuie urgent un inamic rău să înfricoșăm prostimea, ca să stea ascunsă, cu capul plecat, să înghită nemestecat experimentul antiuman și antinațional al comunitarismului.

Naționalismul bun e cel al steagului de Guiness, ideea lui Șmecher, care nu avea nicio treabă cu Mossadul, să fim înțeleși.

Ce leșinătură de propagandă mizeră !

Cine era pe listele partidului lui MaMu, pe vremuri, și cine era alături pe scenă, mai se ține minte ? Nu prea. Las’ că băiatul e naționalist vaccinat de cine trebuie și cu dosărel, asta contează. Nu care cumva să scape cineva de sub control.

Dacă alegerea primarului Bucureștilor se reduce la reîncălzirea fierturii anti-Iliescu, în speranța că tinerii frumoșiliberi vor căpăta o motivație calchiată după un conflict politic despre care nu au habar, m-am lămurit. Mai bine cu voma de feisbuc, măcar e mai trendy.

Cît despre valorile creștine… de blasfemie ați auzit, măi „Casa NATO” ?
––

Să fiu corect. A început partea a doua a emisiunii dezicîndu-se cumva de conținutul primei părți, subliniind că nu ar trebui să fie prioritară o discuție despre chestii vechi sau scoase la bătaie evident interesat, ci despre problemele foarte concrete ale orașului. Dovadă, după mine, că a executat o comandă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s