UEa se oftică în fața oglinzii

Șucăreală mare pe felia pro-ueistă. Boris Johnson le-a făcut-o din nou, i-a expus la nudul gol-goluț și asta nu le place (le place, dar să vină de la ei exhibarea, nu cînd îi prinzi fără chila de suliman pe șunci).

“Napoleon, Hitler, various people tried this out, and it ends tragically. The EU is an attempt to do this by different methods,”Johnson told the newspaper.

“But fundamentally what is lacking is the eternal problem, which is that there is no underlying loyalty to the idea of Europe. There is no single authority that anybody respects or understands. That is causing this massive democratic void.”

Împuțiciunea lumii terorismului comunitarist din ziua de azi face ca o observație corectă, altfel chiar evidentă pîna la a deveni banală pentru orice observator obișnuit, să provoace un val de indignare ipocrită, spontan direcționată împotriva celor ce nu convin cabalei infecte ce a cuprins continentul într-o metastază de răutate, lăcomie și prostie.

Are dreptate, jigodii, paraziți și f&l comuni, puteți twitteri pînă vi se fac mucii albaștri.

Oricare va fi continuarea, dacă englezii (subliniez cuvîntul englezi) aruncă zoaia ueistă la referendumul din iunie, crăpătura precedent ce va apărea în construcția diavolească ar semnala începutul sfîrșitului.

Oare de ce i-a ofticat atît de tare partea de comparație cu nazismul ? Aia cu Bonaparte era mai gigea, nu ? Băiatul a prestat ceva, măcar o vreme, a distrus ce trebuia și a pus sub control ura anticreștină a regimului terorii, care apăsase prea mult pe accelerator. Pe urmă s-a dedulcit peste măsură, cred. Naziștii… mai căpoși, deh, scurgere de teutoni.

UEa e continuarea în altă formă a ideologiei antiumane și anticreștine venită la putere sub diferite încarnări, de la teroarea jacobină, metamorfozată apoi în soluția Napoleon, pînă la bolșevismul exportului de revoluție prin komintern sau național-socialismul care nu era nici național, nici social și cu atît mai puțin creștin. Nu-i place UEiei, mare brînză, nici nouă nu ne place de ‘mneaei. Deloc.
––

A, pentru cei ce ar putea remarca, judicios, că nazismul, cît s-a limitat la reconstrucția Germaniei, sau comunismul naționalizat de mai tîrziu au obținut și rezultate bune… exact ! Qed – supranaționalul pervertește orice idee, orice realizare și îi duce la pierzanie pe lideri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s