Revenim la Hexi

Exact cum bănuiam.

În 2015, Hexi Pharma încheie contracte de 8 milioane RON. Spume la microfonul din gura proastei, „600 de contracte!”, se agită tuta. Care arată cam așa: 1 contract de 4 milioane cu un spital din Tg. Mureș… al doilea contract are valoare de 80000 (optzeci de mii) RON… al treilea de 40000… e oprită imediat din studioul cu otrăvuri (oficina A3) pentru că pînă și fraierul mioritic ar fi început să adune pe degete.

„A doua firmă în clasamentul furnizorilor de dezinfectanți”. Pe bune !? Cam cîte firme ar trebui să existe pentru a prinde contracte de cîteva mii de RON ? Aritmetică: 4 milioane împărțite la 600  dau o medie de vreo 6700 RON pe contract. După cum le spunea javrelor massmedioate și patronul „primei firme din clasament”, un contract mai gras se prinde greu și se derulează pe cîțiva ani. Între timp faci datorii pe la băncile oneste, frumoase și libere.

Totul e o ticăloșie extrasă din același scenariu de distrugere pornit odată cu înscăunarea agentului neamț. Acum se dau lovituri în subteran, nu știm care pe care, nouă ni se oferă doar spectacolul circului criminal.

Ce-ar fi să-i scufundăm pe toți massmedioții în dezinfectant ? Dacă tot e așa de diluat că nu omoară niciun păduche, n-ar trebui să fie un inconvenient major pentru ei. Se mai și spală.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s