Jubilație reținută, ca englezu

Pentru lefegii de feisbuc.

Acum am sosit de la aeroport, frînt, cu ochii scoși de oboseală. Toată echipa e la fel, dormeau în brînci prin avion, după o săptămînă de muncă și încordare extremă. A sfîrîit feisbucul de cîte le postam, la fel și alte medii de socializare, ajunseserăm să vorbim în tuituri, mîncam cafea cu pilule, ni se părea că vorbim în cehă cu englezii și în poloneză cu cehii, ce mai, ca la război. Și mai au destulă flegmă în ei, englezii, după trei zile de nesomn îți venea să-i iei la palme, cu UKIPu lor cu tot, dar a meritat !

Le-am tras-o globaliștilor continentali, frumos și liber, cu cărticica șefului de cuib de feisbuc alături, populist, naționalist, ba chiar și liber-schimbist.

A venit și ploaia, în valuri peste Londra și șerpăraia ei, ca un semn de sus. Bă, nu umblați la numărătoare că iese cu clăbuci !

Munca noastră a fost apreciată la superlativ. Erau vreo doi care lucraseră, cu treabă comandată, deh, la alegerea de feisbuc a agentului neamț. Și-au cerut iertare și au mărturisit că, dacă nu era ordin… Ei, acum, pe barba lor, s-au dovedit de zece ori mai eficienți, ca pentru țara lor. Culmea, ăștia chiar au început să și-o ia înapoi.

Satisfacție majoră aici, dar de scurtă durată. Greul abia începe, mai ales acum, cînd se va lăsa cu plus de terorism și minciună ueistă. Nu-i nimic, peste o lună avem prima întrunire a comitetului de luptă pentru eliberarea Franței. Madam Le Pen, chiar dacă nu te ai bine cu Farage, venim să ajutăm, la fel de frumos și tot liber, răsplata va veni de la sine și e mult mai plăcută decît simbria amară a plătiților.

Băgați-vă ghiara în gît și perne la cur, cafteala abia a început.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s