Nice truck attack

Cam ce ar înțelege americanul de televizor dintr-un titlu ca ăsta (văzut de mine) ? Cam ce înțelege de obicei, adică nimic sau mai rău decît nimic.

Între timp, Assad cel Rău persecută poporul democratic, popor sponsorizat de americani & căței (c’est a dire… Statul Islamic, diverse filiere al Qaida, kurzi buni – spre deosebire de cei ff răi, etc) ca să facă praf încă un stat secular din lumea arabă.

Cățelul francez, chiar la nivel de pudăl șef, începe să manifeste rețineri, ba dulăi mai neciopliți, de prin ogrăzi provinciale, mîrîie cum că Franța ar trebui să-l sprijine pe Assad, alături de ruși. Blasfemie !

Eu cred în filiera engleză. Tot ieri, în turul Franței la ciclism, liderul englez a fost samavolnic detronat în urma unui accident cauzat de o motocicletă a organizatorilor. Pe seară, pe promenada englezilor din Nisa năvălește camionul. Coincidență ? N-aș zice, acum că s-a dat liber la breaks it pentru tot englezul. Nici după campionatul de fotbal nu îmi păreau suficient de satisfăcuți cu cafturile din fața cafenelelor. Atenție la filiera engleză, deci, că alta mai lămuritoare nici că veți afla, parol !

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s