Statul terorist-DNAist în acțiune

Ca tot prostul, vreau să-mi plătesc birul anual numit asigurare obligatorie pentru casă. Zis și făcut.

Doar că… mai trebuie să furnizez niște informații suplimentare. Bineînțeles, banii îi luaseră deja, acolo nu trebuiau informații suplimentare. Trec, ținta nu e compania de asigurări, de data asta.

Ultima informație suplimentară și singura care nu avea nicio legătură cu asigurarea unui bun suna… dar să reproduc din e-mail-ul primit.

Conform normelor legislative si normelor interne in vigoare , pentru a va emite polita PAD solicitata, avem nevoie de cateva informatii suplimentare dupa cum urmeaza:


daca asiguratul/contractantul/beneficiarii politei sunt persoane expuse politic

I-am întrebat telefonic ce e cu tîmpenia asta, n-au știut ce să-mi răspundă și nu știau ce trebuie să răspund eu ca să satisfac cerința formulată.

Bă, cheoaveșelor, vă fut muma-n cur (știu că vă place, știu!) la tot neamul vostru de bestii sorosiste !

Ce pizda creaturii neomenești care v-a fătat a mai puit creierul(organul echivalent) vostru toxic și s-au grăbit să execute cine știe ce slugi ?

Ce e aia „persoană expusă politic”, tîrîturi ale iadului ? Pentru astea nu vine cutremurul, nu le dărîmă casa, la o adică ? Nu au voie să-și asigure casa – nici nu au de ales, e obligatoriu, ca nu care cumva să vină DNA-ul și să confiște cei 20 de euro din contul asiguratorului !?

Regim criminal-terorist, asta e realitatea simplă în care trăim. iar dacă nu aruncăm la gunoi toate jegurile astea și împuțiciunile lașe ce se cacă în chiloți în fața boarfelor de doi lei, proaste și ticăloase, dar înverșunate, atunci merităm cu vîrf și îndesat un cutremur devastator.

Na, acum m-am expus politic. Pupați-mă în curul din care v-ați făcut altar !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s