Umbra văduvei lui Mao

Despre Coldruța vorbim. Cu l-ul tot mai clătinat.

Care mînă în luptă gărzile roșii ale revoluției culturale sorosiste.

Experimentul criminal la care a fost supusă România nu cred să aibă precedent, dar comparații putem face. Et voila (cu accent camuflat).

Greu să găsești o combinație mai otrăvită decît cea dintre guvernul antiromânesc de automate cu plisc, dat la cutie de la Bruxelles, Berlin și (Foggy) Bottoms-ul nulandist, ongismul mungiform, ideologia de terorism judiciar, perfect exemplificată prin scrîșnetul lui MoMa, partidul unic CSMDNA și gărzile roșii ale micilor corporatiști decerebrați și cu feismuci la gură.

Siria, prin comparație, pare o încropeală jegoasă. Ceea ce și este.

Eu bănuiesc că gălăgia partidulețului Ghiță & co are legătură și cu constatarea, surprinzătoare pentru ei, că nimeni nu e indispensabil cînd dai instituția pentru stăpîn. Șutul în cur se află mereu în apropiere… uite-l că vine, păzea !

Bă, ca să mă exprim elegant și la modul general, l-ați scos pe Johannis din algoritmi și psyop, acum vă miră că vă MiRUește și vă dă pe mîna inchizitorului șef !? V-au bolunzit banii, fraierilor. Uite că nu vă păzesc de intratul în copac sau sub capac. Ați dat siguranța haitei bine organizate pe iluzia frăției cu dulăii, tembelilor. Acum vă aleargă ca pe chelneri la masa de nuntă.

Da, le zice corect Ghiță, era oricum evident, dar la ce mai folosește ? Uitați-vă, bă, la Game of Thrones, ca să vedeți ce se întîmplă cînd slobozești forțe pe care nu le mai poți controla apoi. Iar acolo era cu happy end, săreau toți cu templul în aer. Pe văduva neagră degeaba o striviți, vine alta, s-au transformat în instituții, iar legitimitatea le-o dă adunătura fără creier, fără țară, fără cultură, fără credință care a supurat din buboiul rezultat din infecția ce a cuprins societatea, infecție pe care nu numai că nu ați încercat să o opriți, dar ați și ajutat să se răspîndească. Abia acum vă pute ?

Cine naiba să mai ia atitudine față de flegmele ticălosului ambasador american în Rep. Moldova ? Huo !

Codru nu mai avem, avem codruțe și pierim ca niște idioți.

Totuși, revoluția culturală, banda celor patru (la noi e înghesuială ceva mai mare pe locuri), văduva lui Mao, gărzile roșii, toți și toate s-au dus, au pierit. Așa va fi și cu voi, jegoșenii de toate felurile. Am zis !

 

2 comentarii

    1. În ce sens „pe mîna” ? Cu partidul respectiv ? N-are nicio șansă, indiferent de ce sfori s-ar trage și dacă are ceva autentic naționalist sau totul e o minciună. Părerea mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s