Sarabanda haimanalelor

Schimbarea stăpînilor, bucuria nebunilor. Experiența ne învață că se vor găsi unii mai răi și mai ticăloși. Ca la noi.

Totuși…

Satisfacția dispariției din schemă a unei mari haimanale există și ea.

Cînd va fi debarcată haimanaua de Kovesi ? Ambasada americană poate fi lăsată să spumege, deși nu-i crede nimeni, pentru că marea cupolă CSMistă încă nu e amenințată. Încă. Cheoaveșe se mai găsesc. Ca și mereui. E adevărat, din nefericire, dar putem spera.

Afară cu Kovesi !

Ce tupeu și pe abuziva asta ! Zice că e atacată, hărțuită, cică. Adică instituția, adică „noi sîntem DNA”. La psihiatru fusei ? O declarație de război împotriva statului român din partea bandei sorosiste, care se baricadează în instituțiile statului precum legionarii la lovitura de stat. Antonescu i-a făcut cu muci, dar rămîne nereabilitat, că, deh, a supărat prea tare pe stăpînii străini. Pentru mucoasele astea acre nu e nevoie chiar de un Antonescu, cu toată nocivitatea lor dovedită.

În așteptarea desființării CSM și restructurării radicale a DNA, cu subordonarea clară față de parchetul general și ministerul justiției, cu răspunderi foarte clar delimitate. Și cu tragerea la răspundere de rigoare.

Afară cu haimanalele ! Occidentul, chiar și cel foarte apropiat, și le poate lua înapoi/extrage imediat. Să le dea și onoruri, dar pe banii lor. Oricum le merită, la cît rău au reușit să facă aici.

Afară !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s