Se va consolida ocupația străină după alegeri ?

Beneficiarul de la Cotroceni al loviturii de stat psyop-facebook din 2014 are tupeul (sarcină de serviciu la agenți) să-l acuze de obrăznicie pe Tăriceanu, în vreme ce îi dictează lui Cioloș (tupeu mic, ambiții mari… pentru alții) să anunțe formal că face parte din aceeași tabără cu el (secretul lui Polichinelle).

Toate acestea proclamîdu-se din mijlocul taberei ce îl susține cu o monotonie nord-coreeană, disciplinat tembelizantă, de partid unic, tabără care, altfel, e compusă din partidul obrăzniciei absolute (și nimic altceva), găunosul PNL mereu cu coada pe sus, partid împănat suplimentar cu numeroși tupeiști ultra-aroganți veniți odată cu PDL-ul cel modest, la care se adaugă, mai nou și în pripă, făcătura sans peur et sans… honte a celor doi – Clorotilda & Nicu-micu. Bulan, nu glumă !

Neamțul adună zilnic motive pentru a fi demis (da, se poate trece direct la această măsură în cazul trădării). Ultima porcărie (e drept nu am verificat de cîteva ceasuri) o reprezintă comentariul cu privire la demisia lui Blaga de la șefia partidului. Un amestec direct, absolut neconstituțional, în politica unui partid. Acest individ se face că nu înțelege că președintele nu are voie să facă aprecieri și să acorde bile albe sau negre unui partid politic. Nu are voie nici să laude nici să critice, are doar dreptul și obligația de a sesiza devierile de la respectarea constituției. În nici într-un caz nu are dreptul să trimită înspre opinia publică probe-test, antidemocratice, pescuite din puturoasa fiertură a filozofiei de maidan sorosiste.

Johannis însuși confirmă, prin comportament, imensa aroganță a celor ce îi învîrt cheița din exterior și care se cred despoți în fața cărora nimeni nu are voie să crîcnească.

Politica PPE, un fel de partid transnațional, mai puternic coordonat și cu reguli mai stricte decît o internațională, e identică cu intențiile lui Soros pentru spațiul european. Nu există nicio contradicție între noul imperialism german de culise, care mizează pe ciulamaua UE pentru a anihila națiunile rivale, gloabalismul sorosist ca metodă de destructurare a națiunilor mai mici din estul euuropean și politica externă americană, confiscată de aproape două decenii de cabala neoconservatoare, adeptă a globalismului de diktat și confruntare militară (pentru impunerea democrației, desigur).

Cu alte cuvinte, avem inamici redutabili,extrem de puternici, dar în același timp detestați atît la nivel global cît și în țările, puternice, în sînul cărora și-au făcut sălaș otrăvit. Oricum ar fi, nu avem de ales, trebuie să luptăm pentru că țara e a noastră, nu a veneticilor puși pe jaf.

Cît despre carcasa liberalismului… spiritul gregar, încazarmarea reducționistă, aproape retardată, manifestate exact de cei care se pretind o sumă de individualități puternice aproape că te lasă perplex. Aproape, dacă te-ai născut ieri. Altfel, boala e veche, frustrările mari și permanent necompensate. Liberi cu voie de la poliție. Ce lași mărunți !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s