Cior

Gruparea PeNaLoș vrea. Adevărul evident e că nu poate. Deloc. Nimic. Fără cadrele pedeliste sînt mort de proști. Imaginația lor de campanie și puterea lor de convingere se află cam pe aici:

…ruleta 3 metri…

Se pune aici și adunătura de rîrîiți și accente total neromânești Clothilde & Cosette. Niște martiri.

Fabuloasă apariția cupolei USR, de azi. Salvatorii anticomuniști întîrziați (nu retardați, acolo e alt plan) s-au proptit în fața camerei strînși grămadă precum, altădată, salvatorii din FSN.

Ciudată dilema în care m-au împins penaloșii. Dacă votez cu PRM și nu trece pragul electoral, se redistribuie votul meu în proporție de cît-o-fi la sută către hahalerele astea. Cum pot să risc ? Sau. Trebuie să risc ? Dacă nu votez, mă simt frustrat, niciodată nu am dorit mai tare să li se dea o palmă peste bot (politică, desigur) unora, cum îmi doresc să o primească adunăturile astea două de agenți proști ca noaptea, dar răi cît cuprinde.

PeNeLeul vechi o merită cu vîrf și îndesat, iar fudulia găunoasă prezentă de atîta vreme, inclusiv printre cei inteligenți de acolo, se răzbună, în sfîrșit. Au ajuns să fie călăriți și reduși la un zvîcnet nesemnificativ, robotic, nord corean, de o pereche de strigoi ciudați, îi numesc aici pe Johannis & Gorghiu. Ciudații de la Uniunea lui Soros nu se pun, nu apar în marja de eroare a aparatului de detectat nimicuri. Că vor lua peste 5% nici nu e un paradox, dimpotrivă, se reflectă involuția lumii spre idiocrație.

E cazul să-mi ascut paloșul.

3 comentarii

    1. Nu știu exact ce arma e asta, seamănă cu iataganul, o fi unul de retezat capete. În orice caz, îmi place. Cu una de asta la brîu capeți imediat respectul celor din jur. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s