Instigatorul Johannis trebuie arestat

Nu suspendat, arestat și judecat de urgență pentru înaltă trădare.

Nu doar democrația este în pericol, ci statul român. Acest agent impus de străini încearcă, la disperare și la ordin, să asmută românii unii contra altora.

Avem de a face cu o evidență, îngrijorătoare este însă aparenta orbire a parlamentului și guvernului, inacțiunea acestora în fața unei agresiuni clare. De la aparatul represiv judiciar nu aștept nimic.

Din punctul de vedere al respectării ordinii constituționale de către acest individ, deja s-a adunat o mulțime întreagă de infracțiuni, adică tot atîtea motive de suspendare. După cum se poate observa, prin șmecheria cu referendumul aiuristic pe care l-ar vrea aruncat pe post de fumigenă, anticipează posibila suspendare și încearcă să planteze capcane. Nu trebuie lăsat să-și facă jocul, România nu-și permite un război de guerilă cu un agent infractor (în așteptarea optimistă a transformării sale în infractor fugar, he, he), timpul pe care îl umple cu tensiuni artificiale nu doar se pierde, se transformă într-o rană.

Pretextul minor, inventat de altfel, de care se agață acest nenorocit, nu merită dezbătut excesiv, situația politică devine gravă exact prin acțiunile total abuzive la care se dedă personajul, așa încît se impune o replică rapidă și decisivă. Omul trebuie săltat de pe tron, pur și simplu, pentru a fi pus, elegant, desigur, cu macaraua, la locul lui.

Nu trebuie subestimată rețeaua Soroș sau agenții acelor țări și grupări neprietene care trag sforile păpușii mătăhăloase, dar nici supraestimată forța și influența lor. Dovada, indirectă, o găsim chiar în poziția Alinei Mungiu, care realizează că replica la agitația de stradă montată poate fi devastatoare. Elefantului i s-a dat drumul într-un magazin de porțelanuri. El nu realizează. Un elefant împiedicat, pe deasupra. Să-l împiedicăm de tot.

Imperiul guerman, care devine reduta principală a cabalei globaliste, e șubred. Odată cu venirea lui Trump, nu există niciun motiv ca România să fie expusă unei confruntări, să devină cîmp de bătălie (apud B. Chirieac) pentru recucerirea de poziții strategice de către globaliști. Dacă i se lasă timp rețelei globaliste, acum zdruncinată, să se reorganizeze, ne va costa scump. Și așa avem enorm de curățat și de recuperat.

Șarpele trebuie oprit acum. Cea mai bună metodă, după cum se știe, constă în strivirea capului. Procedură care se aplică rapid, nu cu lălăieli, descîntece și văicăreli.
––

En passant, comemorare e un termen care se referă la un eveniment în general trist. România, românesc se pronunță cu î nu cu ă. Președintele romănilor nu poate fi președintele românilor. Nici nu este.
––

Ce ar trebui să facă IMEDIAT coaliţia de la guvernare (Prioritate de dreapta)

3 comentarii

 1. Mulţumesc pentru preluare şi link.

  Mă tem însă că PSD e „filoxerat”, cel puţin la vârf. Să vedem ALDE, ce zice de bugete pe plus la SRI (singurul dintre servicii, taman ăla cu spionarea la intern) şi la DNA (exact în marja cerută de Kovesi, 35-40 de milioane euro, s-au alocat 37; „în euro, c-aşa-i la noi”). Demiterea lui iohannis era top priority şi ăştia prind fluturi…

  1. Tot ce se poate.

   Bugetul e în lucru, vom vedea. Nu știu pe ce proiecție de venituri (+deficit) lucrează, ar fi posibil să aibă la dispoziție mai mulți bani per total, atunci trebuie comparat procentul din bugetul 2017 cu cel din 2016. Oricum, nu sună bine, pare zvonistica preventivă clasică, anunță mai mult ca să le dea tot pe-acolo, cînd ar trebui să le scadă. Și mai ales să verifice cineva ce se taie, dacă se taie.

   DNA trebuie desființat. În general, un departament al unei instituții nu ar trebui să aibă un statut privilegiat, iar resursele trebuie alocate flexibil, uneori dai mai mult unui departament, alteori mai puțin. Și soroseala asta cu capitole de buget batute in cuie, eventual prin alte legi, tot o forma de limitare a suveranitatii este.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s