Gata cu experimentele pe pielea noastră !

Dacă nu o vreți pe a voastră pe băț.

Agentul neamț e disperat. Cred că a fost biciuit rău la cur de către stăpîni. Fuguța, fuguța la sediul agenturii CSM – despre care avertizez neobosit, de ani de zile, aici, în mărețul blog – să vadă ce mai pot screme împotriva parlamentului legitim și a guvernului numit de acesta.

Ei, acum, cînd împuțiciunea s-a revărsat, îi întreb pe oamenii cu scaun la cap, vă place domnia judecătorilor ? Vedeți, în sfîrșit, cît de ticăloasă și de periculoasă este ?

Mda.

PSD-ule, cînd vine suspendarea agentului ? Mai pierdeți mult timp ? Cancerul nu se restrînge de la sine. Mai ales cancerul conștient de sine.

Să amintesc, iar, de cîte ori am afirmat necesitatea desființării organizației CSM ?

Mda, inutil. Casandra, săraca.

Vedeți cît de greu se reface puterea parlamentului ? Greu de tot. Bine, nu am sperat vreodată că oamenii ar vrea democrație cu adevărat, că ar fi dispuși la efortul de care e nevoie pentru a-ți asuma, individual, răspunderea de a fi liber. Cu mulțimea de trepanețidani care începe să băltească, gîngav, împrejur, va fi și mai greu.

Interesant că, exact pentru oamenii normali, semnificativ mai tineri decît popîndăul insipid ales de Soroș pe post de facelift la hîda imagine macoveică, se joacă, în vremea noastră, șansa acestora la o viață normală, mâine. Păcat că tinerii normali nu au cum să priceapă, în număr suficient de mare, cît de importantă e înțelegerea mecanismelor de funcționare a cetății. Nu au cum, obiectiv vorbind, pentru că ochii se deschid abia după ce faci buf de cîteva ori. Problema mea e că buful lor se direcționează în capul meu prin lucrătura murdară a bandelor johanniste (ca să mai variem de la tătucul lor Soroș).

Prefer să dau de pămînt cu jigodiile în prezent, pentru viața mea de acum, și să las experimentele educative pe mai tîrziu. Mai ales că, vorba lui Trump, mlaștina oricum trebuie secată.

Gata, pînă aici !

5 comentarii

  1. Ne trebuie un 2nd Amendament și o black friday la Kalașnikov și muniție asortată. Pentru tir sportiv, desigur. Foc cu foc, ca la americani. Pre și pro Trump.

 1. A, crezi că forma de retard sau autism de care suferim noi prin Dicușor Nan a fost omologată sau îi va purta numele (Șicuron… e bine, dar mai bine cu eurăi) ?

 2. Cel mai scîrbos rămîne tot agentul neamț, președintele… romănilor, cu rînjetul lui de torționar. Pe pariu ca are strămoși călăi care lucrau pentru burgmaistării îmbuibați din vremurile lor de „glorie” ? Ce mult ne iubește el și noi nu-l înțelegem, snif.

 3. După o scurtă convorbire cu preşedintele, şeful pompierilor intră în clădire, încet, relaxat, cu mâinile în buzunare, fredonând uşor o melodie veselă:
  – Băieţi, echipaţi-vă încet, încet, sistematic, spălaţi maşina cu foarte multă grijă, să arate ca nouă. Atenţie la toate detaliile! Să fiţi prezentabili şi îngrijiţi.
  Luaţi ceva apa, nu multă, făceţi-vă siesta şi apoi mergeţi la incendiu, cu grijă, fără să aveţi viteză mare, fără să stârniţi praful, fiţi atenţi la stopuri, la trafic, la tot…
  Arde clădirea guvernului de ceva vreme şi ăia sunt blocaţi cu toţii înăuntru.

  Doi tipi discută:
  – Ştii care-i deosebirea dintre nenorocire şi catastrofă?
  – Da’ ce, nu-i acelaşi lucru?
  – A, nu! Dumneata te uiţi la televizor?
  Ştii candelabrul ăla uriaş de cristal din Camera Deputaţilor?
  Dacă ăsta ar cadea pe politicieni, ar fi o catastrofă, nu?
  – Da, şi? – Nenorocirea e că nu cade…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s