Întrebări plictisite (deocamdată)

Ce anume se mai așteaptă pentru a scăpa odată de nenorocita agentură soroșistă, cu tot cu căpetenia instalată prin lovitura de stat psyop din 2014, continuată apoi prin asasinatul de la Colectiv, un mult prea lung și grotesc spectacol antidemocratic desfășurat pe fundalul terorismului kovesist ?

Iar pentru căcați trepaneți, gen clorățel dan și alte turcance, nu mai am răbdare deloc. Cei ce caută cafteală, o vor găsi, mai devreme sau nu prea tîrziu. Pentru penibilii ăștia, dar ticăloși cît cuprinde, nu se aplică niciodată legea ?

SRI și celelalte servicii nu au de gînd să-și facă meseria în legătură cu mult prea vizibila amenințare la adresa securității naționale ? Sau i-a molipsit pe toți virusul gripei macoveice fabricat în laboratoare străine ? În America lucrurile se mișcă cu o viteză fenomenală, doar nu o vor cîrmi spre veșnic ghinionista Guermanie taman acum.

Practic vorbind, nici cu 90% victorie la urne nu se va ieși din rahatul întreținut de soroșei. Așadar, mai are rost să ia PSD o majoritate absolută sau o tăiem direct pe bătuceală, după cum vor infractorii din banda lui Johannis ?

Mă duc să mă culc. Orice ar crede înrăiții de feisbuc, timpul nu mai are răbdare de/cu ei, nu pentru ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s