Comentarii din războiul româno – globalist

Să nu ne amăgim. Lovitura de stat sistemică, cu logistică germano-ueistă, se află în continuare în plină desfășurare.

Vremea proastă, nevoia de a odihni trupele, ajustarea unor detalii prin care să se țină cont de evoluții de pe teren (inclusiv mitingul ripostă de la Cotroceni) și inducerea în rîndurile forțelor naționale a unui fals sentiment cum că răul cel mare a trecut sunt motivele reducerii intensității acțiunii taberei antinaționale.

Aparent și forțele naționale punctează, însă micile victorii la Curtea Constituțională sau excluderea teroristei dezechilibrate din magistratură nu reprezintă înfrîngeri sau pierderi semnificative pentru globaliști.

Nu lăsați garda jos ! În mod probabil, vor veni momente foarte grele. Nu pot sublinia îndeajuns importanța menținerii credinței în viitorul națiunii, indiferent cîtă otravă dizolvantă încearcă dușmanii națiunii să introducă în sufletul fiecărui român.

Atenție la alte orașe din țară, trebuie contracarate și acolo mitingurile soroșiste.

În ciuda aparențelor, Clujul nu e dominat de romăni. Cel mai important oraș după București și cu cea mai mare încărcătură simbolică nu poate fi abandonat reptilelor lui Boc, grupului de la Cluj sau ungurimii. Cu atît mai mult cu cît globaliștii deplasează trupe din teritoriu spre București.

Sibiul poate fi ignorat. În definitiv, e vremea ca românii de acolo să se trezească din hipnoza teutonică. Să o facă.

Timișoara e importantă, dar nu excesiv, disidența continuă în care se plasează din 1989 încoace devine obositoare pentru restul țării. La fel ca în cazul Sibiului, a venit vremea ca românii de acolo să își exprime mai curajos identitatea națională, nu regională.

Iașiul e important, datorită erodărilor programate pe care le strecoară rușii. Iașiul trebuie să dea un semnal care să fortifice încrederea și pentru românii din Rep. Moldova.

Craiova ar putea să încerce o mobilizare masivă, local, ar putea fi primul loc în care forțele naționale să preia inițiativa.

Nu contează dacă se vor aplica evaluările false asupra numărului participanților, în jos de data aceasta, păpușarii cunosc numerele reale și de la un nivel încolo încep să simtă morcovul.

Părerea mea.

Rezistența instituționalizată – parlament, academie, rank and file-ul instituțiilor de forță, etc – să facă bine să accentueze presiunile în direcția recuceririi pozițiilor cheie ocupate acum de agentura globalistă.

Cel mai important aspect: dacă tot ne-am trezit, să nu mai adormim la loc. De înfrînt nu ne pot înfrînge. Să ne gîndim cu răbdare la un viitor care va aparține nației române libere.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s