Ciocolatie foncée

Nu știam că Serena Williams e femeie.

Cine mă poate învinovăți, de cînd cu femelul cu barbă, de cînd cu alegerea pișătoarei după cum simte suflețelul, indiferent de prezența cocoșelului sau nu dedesubt, de cînd cu școlirea progresistă a copiilor încă de la grădiniță (eu cu cuburi, plastilină, găletușa cu nisip, chestii subversive care nu m-au pregătit pentru viața așa cum trebuie, de azi) ?

Ilie Năstase e aruncat în gura șulfelor de presă pentru a se testa gradul de obediență al turmei. E mare, mai ales printre mofturile în chiloți pentru care pierdem timp și nervi zicîndu-le sportivi, în amintirea, pe care generația proaspătă nici nu o are, sportivilor adevărați de altădată.

N-am dreptate atunci cînd nu mă mai interesează olimpiada sau fotbalul rezervelor multimilionare ? Și-ncă cum !

Bonus: terfelirea unui simbol național pe mîna unei adunături de venetici. Ciobanul nostru supără, rău de tot, pentru că e autentic, trăiește, se pișă unde trebuie și face copii femeilor. Mare ticălos !

Am văzut că scleroza stafidită, recte chelia cenușie cu deliruri din aburii cărora se erecta, modest, impresia că joacă/comentează/înțelege/împroașcă tenis prin toți porii, care îl ura pe Hagi tot la comandă globalistă, tot pentru lipsă de etichetă, a fost resuscitată pentru a molfăi ceva și împotriva lui Năstase. Oamenii cu talent, care muncesc, dau rezultate și se implică sufletește sînt detestați, desigur. Noroc cu contabilii nebuni de ne mai luăm și noi linia peste ochi.

Turmă proastă. O merităm și o vom primi tot mai des. Sau nu. Merge și cu protecția, la o adică. Cosorul și alte chestii. Individual, vreau să zic.

1 comentariu

  1. „Ilie Năstase e aruncat în gura șulfelor de presă pentru a se testa gradul de obediență al turmei.” – EXACT!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s