Sociopații establișmentului

Nici nu mai știam că există. Speram că face bangigiamping extrem pe undeva, cît mai aproape de sol. Poate că asta făcea și a intrat în contact cu solul. Nu i-a folosit la nimic.

Revenirea lui mi-a reamintit, totuși, ceva. Că fixitatea turcanică sau bușoică nu e specifică doar generației tinere de lupi. Lupi!? Vai de mama lor, niște maidanezi plini de jigodie.

De Cataramă e vorba. Estblișmentul, sau ce a mai rămas din el odată cu adîncirea ocupației externe, binomizarea statului și controlul tot mai direct asupra deciziei, contraatacă. Dezgropînd un automaton extremist, în cel mai pur sens al cuvîntului.

Moțiunea sau cum i-o fi zicînd încropelii care se vrea circulată prin mediile zombificate ale (PN)liberalilor de ziua a 8-a plusează odios în direcția exterminării statului român.

Catarama se visează lacăt pe cureaua strînsă sufocant în jurul gîtului nostru. Catarama vrea, cu tupeu calchiat gros după maladia celui globalist, privatizarea spitalelor, a instituțiilor de învățămînt superior și a tot ce se mai află, dpv economic, sub controlul statului.

Catarama zice că bate cioloșul. Automaton după automaton. Secreție a blestemului trădării, îmbătrînitului fixist, altădată aripă tînără, sau cum mama lor se mai recombinau și rebotezau căpitanii anilor 90, pare să i se mai fi găsit de un zvîcnet prin bateria stoarsă.

Ceva îmi pute a disperare, asemănător, și nu cred că e o simplă coincidență dans le cas de cătărămel, cu descompunerea sistemului în Franța, prin Macron. Că e disperare de securiști lăsați pe afară, că e disperare de securiști care se cred, a n-a oară, deștepți cînd aplică o schemă care s-a dovedit de n-1 ori perdantă, că e disperarea ocupantului străin în fața oligofreniei turcanice (cea mai proastă slugă trebuie să priceapă, totuși, cîte ceva), că se amestecă și disperarea frustraților lași din penele, mi-e tot una.

Serios, mă Viorele, chiar așa direct ? Distrugerea fizică și cea mentală a nației dintr-o singură labă ? De unde îi scoateți !?

Gata, de ajuns cu reinjectatul ăsta sinistru. Să ne întoarcem spre mustăciosul care se crede foarte șmecher.

Dragnea, cu tine vorbim ! Ascultă, babicule. Pînă acum ți-a mers cu gargara și cu autosabotajul. De acum încolo mai trebuie să și faci ce ai tot aburit ecranele că vei face. Tu. Pentru că ți-ai asumat un rol de stalin-caudillo-mazarin, ne-ai semnalat pînă la lehamite ce pumn de fier în mănușă de catifea ești matale, cum te-ai scuturat de păcatele tinereții și ești invulnerabil de cinstit și patriot, ba chiar dispus la sacrificiu. Hai, lasă gargara, treci la fapte în acord cu vorba.

Șerban Nicolae s-a sacrificat, aproape masonic, pentru a smulge în cădere costumul de carnaval al mustăciosului. Dacă tot se crede bărbat fatal, să-l vedem acum pe teleormăneanul nostru cum nu-și ascunde bărbația în spatele unei frunze de cazancioc ci își asumă despuierea cu mîndrie, pentru binele nației. Cred că am pierdut o țîră de ironie, pe aici, pe undeva. Îmi permit.

Lipsesc mufe din colaj. Să simplificăm. Te dai cu străinul, te califici pentru „de-un cap sunt mai scurți”. It is just a matter of time.

2 comentarii

  1. Ai omis că _Cataramă nu numai că va legaliza căsătoriile dintre doi de-acelaşi fel , dar le va da şi o lege de adopţie pentru înfiat prospătură !

    1. Habar n-aveam. Răbdarea mea pentru producțiile haimanalelor a devenit extrem de limitată. M-am mulțumit cu un mic rezumat televizat. Acum îmi dau seama că omisiunea era deliberată, pentru a nu-l face total odios din prima. Televiziunea era, bineînțeles, A3, cea mai periculoasă pe segmentul de știri și nu de azi, de ieri.

      Vom asista la o nouă întrecere socialistă, aparent cu peneliștii pe post de ultramegaextremiști și cu socialiștii dragonetelui în rol de moderați. Așa ne trebuie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s