Fără securisme ieftine !

Atît de jos a coborît nivelul culturii politice încît prosteala operează cu cele mai subțiri, idioate, grosolane mesaje.

Cum sînt sătul de securismele ieftine, cum nu mai am răbdare, o voi tăia la obiect.

Da, Johannis și cei cel comandă se află în spatele îndărătniciei autistului Grindeanu.

Da, Grindeanu e un securist de rang mic, cîrtiță veche în PSD, căruia, poate și cu noroc, i-a venit la un moment dat rîndul să-și servească patria. Care patrie ? Fleacuri și complicăciuni, cred că nici ei, Klaus Sorin Grindeannis, nu mai știu.

Nici de partea cealaltă nu bag mîna în foc, pentru mustăcios, dar parcă se înverșunează cam tare împotriva lui și nici nu văd un securist-securist (nu repetați de prea multe ori că nu se știe ce iese) menționînd adesea, fie și fără concretizare, ideea cu fondul suveran.

Dar, fie, chiar și în varianta cu asigurare la două capete, Grindeanu ăsta merita să plece. Eu cred că pesedeii normali l-ar fi vrut plecat de mult, cam de pe la rezisteala din piață.

Cum autistul nu pleacă de bună voie, cum neamțul avea răspunsul pregătit, cum rezistocii sînt gata mobilizați, cum presarii mestecă prostii conformiste care alimentează și legitimează absurdul situației (inclusiv A3, momeala-lesă care controlează nivelul permis de naționalism astfel încît să nu devină niciodată periculos pentru stăpînii străini), cum analistul cutare, fost procuror, și cu politicianul cutare, fost procuror, sau avocatul cutare, fost procuror, toți securiști, au urcat prompt pe baricadele mediatice să explice că, musai, se poate doar cu moțiune de cenzură, eu nu am niciun dubiu că avem de a face cu lucrătura aceleiași rețele, cu neamțul în centru pe post de păianjen de paie.

Cu Badea nu sînt de acord. Să plece canaliile astea, nu românii. Sau să îi ajungă pedeapsa bine meritată de către trădătorii de țară.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s