(PS)D’aia merge totul ca curu’

Nici nu știam de porcăria asta.

Pesedeul, ăl de se luptă în van cu Cheoveși, care ar fi trebuit zburată cu un șut în (vezi titlul) de multă vreme, a dat ok-ul pentru ca monstruozitatea ce funcționează sub numele de parlament ueuropean să înființeze instituția procurorului ueuropean.

Exact asta mai lipsea !

Măi, aceștia ! România e stat suveran, nu regiunea altora. Ce faceți voi se numește trădare, haimanalelor ! Poate nu credeți, poate nu știți, de culți și pricepuți în ale istoriei ce vă aflați, dar de plătit, veți plăti. Și nu politic, cum vă place să vă alintați, pentru că aici nu merge cu ascunsul în spatele degetelor. Nimeni nu v-a mandatat să procedați așa. Nici nu poate să o facă cineva, prin vot sau altfel, pentru că în statul român nu este permisă abandonarea suveranității, prin diluări repetate sau cedări de orice alt fel.

Iar pentru cetățeanul (aiurea, cîți mai au faimoasa conștiință civică de care se face atîta paradă) obișnuit… lenea în a gîndi cu mintea proprie de dragul confortului și presupusei siguranțe ueiste se va răzbuna înzecit, dacă nu pe voi, atunci pe copiii voștri.

2 comentarii

  1. Cred că de dragul de a implementa nişte legi intern, unele chiar în favoarea noastră fac nişte compromisuri uluitoare ! Culmea ar fi ca Kovesi să demisioneze de la DNA şi să se întoarcă _ca procuror ueuropean ! P.S. Am impresia că acei consultanţi evrei îşi bat joc de Dragnea uşurându-l de o mulţime de parai şi distrugând toată bruma de independenţă cu care mai defilează România !

    1. Dragnea nu este, nici pe departe, atît de abil politic pe cît s-a spus despre el. Cred chiar că, lăsînd deoparte varianta prin care ar fi tot binomist, imaginea care i-a fost construită a avut/are rolul de a seda o parte din susținătorii pesediști.

      Mai probabilă, totuși, rămîne ipoteza trădării. Lașitatea sau spaima că ai putea atrage apocalipsa peste țară par ilogice, dacă tot te-ai gîndit și acționat în ideea că vei putea schimba ceva în bine, nu știai deloc cu ce și cu cine vei avea de a face ?

      PSD-ul e infestat, însă alt front de luptă nu mai există. Din afara partidelor establishmentului poate veni doar o revoluție, în care nu cred. În una benefică, adică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s