Dăci

Independentistul șef din Catalonia, șeful guvernului local cum îi zice, e însurat cu o româncă, jurnalistă ca și el, pe vremea cînd musiul nu se ținea, oficial, de politică, româncă care ține și o emisiune în engleză unde, zice wikip, sînt invitați să-și dea cu părerea străini care trăiesc în regiune.

Adevărați reprezentanți ai naționalismului catalan, nu ? Nu’ș cum se face că întotdeauna cu rivoluționarii se găsește cîte o combinație din asta, orice în afară de neaoșă. Dar ei sînt cei mai buni purtători ai aspirațiilor băștinașilor. Mda.
––

Criminalul planetar Soros pare să fi transferat 18 miliarde de dolari către operațiunea Societate Deschisă. Banii lui, zice, or fi și bani de la CIA, ce mai contează ! Banii lui… vorba vine, bani înșfăcați prin operațiuni terorist-financiare sau speculații infecte.

În orice caz, purcoiul de bani nu va face decît să crească virulența miilor de agențișori ai căpcăunului și globalismului forțat. Să ne așteptăm la șuvoaie de spume din partea macoveicilor de toate culorile și la rezistență pînă la cianura finală în bunkerul cheoveșist.

4 comentarii

 1. Da. Şi cine nu şi-a facut cumpărăturile de sfârsit de săptămână, s-o ia la papuc mâine de dimineață. Presimt miscări tefeliste în
  duminicile care urmează.

  1. Pentru că sînt persoane foarte speciale cred că se scrie terfelist/terfeliste.

   Am înțeles, probabil greșit, că însăși Reiffeisen a primit un fel de îndemn de la Mighty Isă să mai umble la dobînzi, pentru că măcăne rău de tot, motiv de indignare terfelistă maximă.

   1. Chiar ieri am primit slovă de la Reiffeisen, că cică se schimbă termenii înțelegerii dintre noi. Unilateral.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s