Crăpătura neagră

Înțeleg că pululația de pilde deschise, ale lui Soros, adică, a început să turbeze pentru că structura diabolică, antistatală și antinațională întreținută cu bani de furat de către criminalul internațional este oarecum pusă sub lupă, probabil nu întîmplător după ce maniacul a alimentat cu 18 miliarde de dolari focul pus sub toate statele naționale.

Miile de organizații sediționiste care se alintă și prostesc sub sigla de ong, plătite cu tone de bani pentru a distruge societatea și a spulbera națiunea, sunt expuse atenției publice, pentru prima dată în aproape 30 de ani de infestare, acolo unde doare mai tare, la sursa de finanțare. Să vedem ce va ieși de aici. Măcar cîteva mii de români să înțeleagă ce puroi reprezintă grupările astea și tot e bine.

Între timp, replicanții cretinozii ai fiarei damblagite, în complicitate cu aceiași care ne-au ales un agent neamț după ce au ucis peste 60 de oameni dîndu-le foc, întîi lor, apoi țării, pentru a ajunge sclavi sub alte scursuri, înrudite cu secrețiile deschizăturilor lui Soros, se înverșunează pe puținii care le spun leprelor sorosiste… lepre sorosiste, évidemment !

Acum, sunt luați la țintă cei ce au avut proasta inspirație să creadă că între feisbuci e bine. Nu e bine, fraierilor. Acolo vă influențați doar creierul să devină mucilagiu. Pe terenul inamic tu vrei să zburzi !? Total greșit. Dar, ce să-i faci, tentația comodului. Pentru cei care se pot adapta la mizeria numită feisbuc. Vă place să dați clic în stînga ca să vedeți poza următoare ? Ei, ăla e doar un fleac despre care ai putea crede că e specific etniei, japoneze desigur. Nope. E doar o rotiță dintr-o interfață făcută special ca să-ți răsucească mintea încă înainte de a ajunge la conținut.

Feisbuciți, feisbuciți, diavolul va ști să-i aleagă pe ai săi, ca să-l parafrazez pe abatele Amalric, poate rudă, peste timp, cu Soros. Poate nu, poate doar anticipa lucrarea diavolească și încerca să stîrpească ongurile în fașă. În felul său. Se poate și mai simplu, prin închiderea robinetului. Sau scurgerea ne va otrăvi pe toți.

Închideți repede șlițul deschis prin care Soros vă dă banana. Nu toți sunt maimuțe pe lumea asta. Curvelor cărora le place, s-o facă în bordel ! Închise, deschise, treaba lor, dar cu felinar roșu la poartă, să se știe. La asemena artă poate să vină și Arte în schimb de experiență, ca între cumetre practicante.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s