Gînduri de soroșist

Pentru postarea de mai jos, apărută la vk (fb-ul rusesc) sînt suspectat de soroșism. Pe de-o parte, mă bucur, pe de altă parte… mare e grădina…

Cabalele lui Dragnea au terminat și PSD și mica (presupusă/sperată) victorie din toamna trecută.

Nu, nu vor face nimic. Dacă nu au fost vorbiți cu toții de la început, atunci i-au terminat binomiștii. Gura ambasadei se aude doar pentru că așa e în tenis, munca de teren e locală. Și eficientă. Ponta, Dragnea au fost implantați din vreme, după mine. Discursurile din campanii au fost bine calate pe un profil psihologic atent studiat. Cînd s-a epuizat unul, Ponta, rupt pe la toate cusăturile, a preluat celălalt jocul. De prim miniștri adecvați se vede că nu duc lipsă, securistunu și unu.

Partid de căcat. Numai bun pentru electoratul lui relativ cinstit și relativ patriot, dar ușor de păcălit. Adică prost, cum îl alintă aroganții electori ai celuilalt partid de căcat, dar cu aere, proștii fuduli din penele.

Dacă poți lua ca ostatec capitala țării, ba chiar piața din fața guvernului, oricînd vrea mușchiul lui sorosel, jenant de repetitiv, fără niciun pretext, întotdeauna fără argument, numai cu un tupeu de puradel care se înghesuie în tine la cerșito-furat, cu toată jandarmeria și poliția blindată și hrănită degeaba, atunci mă piș pe voi de neputincioși lași.

La următoarea trebuie aleși numai ăia de jură pe capul copiilor lor că vor desființa cesemeul, dnaul, că vor rescrie toate codurile și vor da pedepse duble pentru procurori și triple pentru judecători. Și că trimit în vacanță, la 24 de ore după ce au deschis ciocul, diversele cleme care îndrăznesc să piuie ceva. Pentru sereiii le dau test de istoria României, Ungariei și SUA. Dacă trec mai mult de unu, nu spui care, îi dau afară. Dacă nu trec niciunul, îi fac funcționari de bancă națională (mai rău ca acum n-are cum să fie).

Să nu mai aud de temeri, tergiversări și de frică mioapă. După cum merg lucrurile azi, se ajunge categoric la o nenorocire mult mai sîngeroasă și mai costisitoare decît aplicarea unei palme peste botul sorosist, acum. Ce mare curaj să nu faci infarct de la umbra proprie !?

2 comentarii

  1. Subscriu întrutotul, chiar dacă am vaga speranţă ca Tudose, prin punerea la dispoziţie a Pieţei Victoriei ( acum a sorosoştilor !) să-şi asigurat liniştea necesară trecerii Sărbătorilor Crăciunului şu a sfârşitului de an, ca să nu spun şi de mandat ! Frica asta neghioabă de a-i pune la punct pe nişte instigatori de profesie, care şi-au făcut după plac numărul, dezmenbrând pavilioanele târgului sub privirile neputincioase ale forţelor de ordine, va rămâne ca un stigmat al neputinţei prost înţelese a unui guvern pe care-l calcă toţi în picioare, deoarece nu-şi îndeplineşte sarcinile de serviciu !

    1. N-am nimic împotriva unor strategii inteligente, cu mișcări ca la șah, dar o limită trebuie să existe și, dacă unii au uitat sau se fac că nu înțeleg, e obligatoriu să le aduci aminte că trecerea peste limita respectivă se lasă cu bubuială majoră, legală și legitimă, exercitată de către stat..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s