Tudose fraternizează sau Ca de la #sereist la #rezist

Primul ministru va sta la taclale cu cei ce încalcă sistematic legea chiar în fața clădirii guvernului.

Legitimează o mișcare violentă, ilegală și ilegitimă, în ciuda scremerilor populare pompate cu mulți bani soros & alike, inclusiv cu amestec de ambasade străine și, mai mult decît probabil, al serviciilor străine (nu că #sereizist n-ar fi performant chiar fără 25% creștere de alocație). Mai mult, legitimează metoda de tip maidan soft, gest cu atît mai grotesc cu cît gargara macoveică de piață mestecă la nesfîrșit cuvinte ca justiție, stat de drept, democrație, încălcînd, punct cu punct, tot ce clamează în lozinci.

Am încetat să cred în posibila strategie prin care spui una ca să faci alta doar ca să păcălești forțe mai mari. Nu ține, n-ați dovedit eficiență în aproape 30 de ani, ori e falimentară ori sînteți vînduți, prefer să faceți ce spuneți că vreți să faceți, cu orice risc. Tudose nu e nici Sorge și cu atît mai puțin Cromwell, să vină altul, cum trebuie, rapid !

Nu va face decît să inflameze agitația, să o ajute să nu se fîsîie, să ofere pe tavă televiziunilor bugetare un pretext bine potrivit și gras. Știe perfect asta, o face deliberat.

PSD mai are foarte puțin timp în care poate să scape de cozile de topor evidente și să-și aleagă o conducere românească, urmată apoi de un guvern nou, primul adevărat, sper, după cacialmalele Ponta-Grindeano-Tudosereilor.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s