Dragnareea

Pentru că m-am prostit, am scris textul ăsta la vk (fb rusesc – precizare pentru cei noi). Dar aici, la wp, pot să-i pun titlu și să trec în italice ce-am scris între paranteze și ce mai vrea mușchii mei. Ei, nu_că-i tare viața ? (!)

Ohohooo (după băi cu mulți ăi era logic – aluzie la altă postare de la vk), ce se va mai întoarce să plesnească peste ochi pesedeul aparenta lor mișcare deșteaptă (cu limba, plural) în raport (în general anal) cu Trump și „curajoasa” lui decizie cu ambasada (colateral s-a operat cu limba și pe direcția generală a Israelului, cu ceva mai puțină specificitate pentru că acolo sunt și mai puțin băgați în seamă, că doar nu mai au nimic să ofere, au dat totul). Pesedeul ziceam!? Nici măcar, Dragnea disperatul și ceva cohorți, entitatea pesede a rămas ceva fantomatic, mitic, poate cu o existență reală, cîndva.

Mai mult, cred că partidul de zombi desăvîrșiți, peneleul, va căpăta o vitalitate sporită (în România pînă și ironia e ironică) despre care LOrbanul chiar n-are nicio știință și doar vina butonului pe care se apasă, săracul. Butonul, nu LOrban.

De ce? Pentru că Dragnea transformă toate victoriile în înfrîngeri, mai ceva decît Ponta, care nu era nici ăla novice. Victorie ziceam? Care ar fi aceea de fapt? Se insinuează, gîdist, ba chiar și badeaist, că alde Dragnea au acum un spate mai lat și mai chiar foarte lat decît oricine, oricînd. Ca să ce? Să scape de Werner? Nțțț, nici nu se pune problema, o mărturisește chiar LDragnea (să nu se simtă Orban singur – chiar dacă e) și omul n-are nimic machiavelic în el (cu toată stima pentru Teleorman – the land of the… mai caut…). Ieșim din UE? Vai de mine, el/ea/Viorica ! Așa ceva nici cu gîndul cu care nu gîndim că Werner pa n-am putea. Atunci ? Atunci va fi exact așa, pesedeul va fi plesnit peste ochi, ratînd pentru a n-a oară o mobilizare (grea, periculoasă) care să-i ofere o mică șansă de a exista într-un vag acord cu o voință populară instinctivă, dar nu foarte articulată politic. Lipsă de mobilizare pe mîna lui Dragnea cel din poză la masă cu Trump (și cu Grindeanu, dar passons), cel care mută ambasada… după ce va începe să inițieze un demers pentru o consultare…

Cheoaveșa, tot acolo, for ever. Las’ că prostimea (partea aia care nu știe să aprindă lanterna la smartphone în sub 3 secunde) a aflat că Portocala ar putea face 25 de ani de închisoare pentru ca-comis nedreptăți.

Băăăăăăăăăăăăiiiiiiiiiii ! (că nu mai pot)

Ne-au luat țara și ne risipesc în patru zări și voi vă uitați la circul ăsta de căcat !?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s