Klaus, raus !

Agentul neamț nu se mai ascunde deloc. Nici pînă acum nu s-a străduit, nici nu poate, grațios la minte cum se află.

Acum însă supralicitează, la ordin, încercînd să plaseze România pe o traiectorie care ar conduce la spulberarea ei.

Iohannis afirmă că România joacă cu Germania. Deci, o poziţionare alături de „nucleul dur al UE”. Deşi interesul naţional al României indică o alta, înspre vecinii foşti „socialişti” (state cu interese convergente şi nu antagonice). 

„România şi Germania împărtăşesc o viziune comună cu privire la proiectul european, întărită de spiritul profund proeuropean al societăţilor noastre. Doresc să vă asigur de angajamentul ferm al României pentru consolidarea proiectului european, deşi se prefigurează multe provocări.” 

„Viziunea comună” n-a rezultat din consultări, ci este o comandă dată de la Berlin şi preluată de principalul său agent din România. Este o poziţionare neasumată ofical de guvern sau de coaliţie (doar individual, de câţiva). Nu apare în documente oficiale guvernamentale, dar nici nu este combătută.” (Prioritate de dreapta – http://riddickro.blogspot.com/)

Nu există niciun „spirit profund european”, iar ce există nu are nicio legătură cu uEuropa, o construcție total opusă spiritului creștin, valorilor civilizației de inspirație greco-romană, elementelor comune de cultură (tot de inspirație creștină în ce e mai important), total ostilă rasei albe și omogenității etnice pe un anumit teritoriu, total ostilă individului ca ființă liberă, creată de Dumnezeu și înzestrată cu liber arbirtru. Liber arbitru pe care specimene de teapa agentului neamț, în pat cu propaganda neostoită a vomicinelor mass-media, îl ignoră cu dispreț.

Se tot vorbește despre coluziunea (cam la vedere, fie vorba între noi) ruso-austriacă. De acord, dar pentru ce se subliniază atît, de ce se dă peste cap Putin să fie culant cu austriecii ? De Germania. Austria este și a fost, încă dinainte de 1989, interfața preferată de Germania pentru a-și proiecta puterea în viitoarele colonii estice. Un tentacul gros trebuia, inevitabil să întîlnească laba ursului rus, de ce nu ar fi fost îmbrăcat în mănușă cu moft de Viena, cea neutră.

Trump și partida lui anti-globalistă nu delirează. Interesul lor, dictat de evidente modificări geostrategice, cere retezarea tot mai strînsei legături tentaculă-labă.

Interesul lor și al nostru. Din două motive al nostru.

În primul rînd, nu am avut și nu vom avea niciodată nimic de cîștigat din îmbrățișarea perversă ruso-germană, două balene nesimțite (progresie logică de la caracatiță și urs) care nu dau doi bani pe pionii de care se folosesc, nu dau o tresărire de regret pentru durerea și distrugerile pe care le-au provocat atît de frecvent. Nu vreau să risc să aflu cît s-au schimbat. După cum operează, aș zice că nu s-au schimbat de fel. Iar cu rușii, după ce i-au avut duumviri pe Troțki, tartorul suprem al globalismului, livrat de bancherii new-yorkezi, și pe Lenin cel adus cu tren nemțesc, după Gorbaciov și Elțîn… lasă că nici cu Merkel a germanilor nu e prea clar. A se observa că prefer să știu dacă un lider apără interesele țării pe care petinde că o reprezintă sau cu totul alte interese. Chestie valabilă cu asupra de măsură pentru țara mea.

În al doilea rînd, pentru că Germania a devenit principalul promovator al globalismului. Poate că unii, pe acolo, consideră că e o chestie deșteaptă să se folosească de forța cabalei globaliste pentru a-și atinge scopuri de interes național. Poate cască ochii și observă în ce hal a degenerat societatea lor, cît de sinucigaș PCorectă a devenit și încep să își pună întrebări.

Avem totul de pierdut dacă nu ne opunem vărsării noastre la comun. Desțărarea, deja o boală grea, s-ar transforma într-o hemoragie de nestăvilit. Varza care ține loc de informație, educație și cultură ar face ca proletcultismul cel mai crunt să pară o filozofie profundă. Economic !? Nici nu merită să mai vorbim.

Am cumpărat niște tacîmuri nemțești. Foarte bune, bine gîndite, suficient de bibilite în detalii. Așa voi proceda și de acum încolo, pot aprecia calitatea, de oriunde ar veni. De zeii altora nu am nevoie și nici de trimișii lor pe pămîntul țării mele.

Klaus, raus !

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s