RoExit !

Prins în mrejele tentației facile oferite de un mediu de socializare (ce ridicol de pompos sună!), în cazul meu VK (evident agent rus, ca orice agent care se respectă, doar nu veți vrea să fiu agent neamț – ăștia pierd inevitabil războaiele, americanii par prea ocupați cu noul lor război civil, iar pentru chinezi încă nu mă simt suficient de capabil), că de FB mă feresc ca de rîie, nu am mai comis nimic pe blog.

Foarte bine, vor zice cei mai înțelepți dintre cititorii mei. Desigur, prezența înțelepților printre posibilii cititori pare extrem de improbabilă.

Uite (ei, ce mai, antren ca la protévé), așa am pus de o introducere.

Unde vreau să ajung ? Dacă aș ști…

Nu știu unde vreau să ajung, știu de unde vreau să o tai. Din UE. Și vreau să-mi iau și țara cu mine, iar cu ocazia asta să o iau și înapoi, pentru românii normali și cinstiți, nu pentru loazele vîndute.

Excelentă ocazie focalizarea atenției pe mișculațiile din bordelul bruxelezo-strasburgot. Putori mai nespălate ca adunătura aia de alcoolici, psihopați și alte prestatoare (fără discriminare de sex) oral (mUEiste, cum ar veni, ca să ne frecăm de concept) greu de găsit în politică. Aproape îmi devin simpatici Bijulie și Bușoi. Glumesc, desigur. În legătură cu Bi și Bu, nu și despre cloaca ueistă. Excelentă ocazie pentru a se deschide ochii cît mai multor români și excelentă ocazie pentru a se pune, totuși, odată în mișcare o rezistență organizată și fără haștag.

Nu, nu este de glumă. Împleticelile alcoolicilor Junker și Macovei nu pot deturna atenția de la mașinăria kafkiană a groazei care nu va putea fi oprită decît prin distrugerea ei totală.

Cheoveși e o proastă incompetentă rea. Exact pentru aceste calități e dorită cu fanatism de bandele globaliste copios stipendiate de Soroș. Nu au nevoie de finețuri, vor să meargă la rupere de oase. Cheoaveșa poate fi aruncată ca o cîrpă murdară în orice moment, dar cît timp li se pare utilă gangsterilor din cupola mafiotă care se ascunde în spatele sovietelor de la Bruxelles, e bună, e cea mai bună, eroică, o vacă sacră.

Poate ieși rău. Și va ieși. Cheoveși e doar un episod grotesc. Funcția pentru care candidează reprezintă însă o verigă foarte reală din lanțul tot mai bine conturat al suprastatului antinațional și totalitar pe care se străduiesc să-l ridice, cu înverșunare diabolică, mult prea mulți ticăloși și dubioși.

Ce căutăm noi în mizeria asta ? Ce avem de așteptat ? Cîte iluzii trebuie spulberate, pentru cei mai naivi sau mai îngăduitori ? Cît și cîți mai cred în partidele aservite care se gudură pe lîngă cizma vechilului teutonic, toate înverșunat pro-UEiste ?

Eu zic că e de ajuns. Gata, ne luăm jucăriile (au, ce o să-i mai doară, sunt morți după și fără jucăriile noastre!) și plecăm.

 

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s