Macrosteala

Un tupeu infernal pe jigodiile globaliste !

Cel mai impopular președinte francez, inomabila știucă travestită în macrou, după luni de zile de proteste împotriva lui, perfect justificate, care au vizat de la început și participarea supusă, dizolvarea Franței în suprastatul ueist, vine acum să „reformeze UE”.

Dacă găsesc pe cineva dispus să se murdărească cu o analiză în detaliu voi reveni, deocamdată mi-e prea silă să o fac de unul singur.

Un singur aspect de menționat în mod special, maintenant. Macron vrea ca „Europa” să se apere de amestecul străin. Pour de bon ! Să mori tu !? Perfect de acord, j’approve éperdument.

Începem cu amestecul francez și cu cel german, ok? Ce culot de haimana politică mercenară. Întîi își vinde țara la nemți și bruxeloți, o lasă fără apărare financiar și comercial, ba oferă pînă și armata franceză pe post de enforcer pentru madam Merkel, iar acum vrea să luptăm împotriva amestecului străin.

Din nou, foarte bine. Ia să închidem toate agenturile franțuzești, de la institutul cultural la, erefiiurile și ongurile de baltă. Ia să nu ne mai încrăcim instituțional, să nu mai ne „sfătuim” și „consiliem” atîta. Ia să recitim mai cu atenție pagini din biografia lui Julien, de exemplu. Să mai studiem un pic și participările, contractele, licitațiile, „investițiile”, taxele (ne)plătite de diferitele bănci și firme franțuzești, nemțești, olandeze, austriece, etc.

Bă, țara mea nu e curva ta, merde de ticălos nenorocit ! Știu că ți-e frică, stăpînilor tăi și mai și. Știu că dinții tăi de răpitoare ar vrea să se înfigă în adversarii politici, că ți-ar plăcea să interzici Frontul Național (rebotezat acum) pe motiv de bani de la ruși, supă globalistă răsuflată pe care vrei să o reîncălzești la grămadă cu celelate resturi propagandistice din care ți-ai făcut plan de „reformă” a UE. Ia mai vas te faire foutre și du-te dracului de stîrpitură !

Dragnea, fricos căcăcios, retrage acordul românesc pentru porcăria aia cu procurărimea ueistă. Dă un prim semnal că sunteți autentici, că înțelegeți pericolul dispariției noastre ca stat. Fac ceva pe președinția ueistă și oricît credeți voi că lumea va dormi la nesfîrșit, mai învățați din istorie cum se scrie pe ea însăși. Nu e nevoie de confirmările statisticilor de la poliție ale vreunui Rus pentru a se pune de o revoluție, nu va fi un nou referendum de care să vă bateți joc. Nu credeți ? Stați cu ochii pe Franța, nu mai durează mult, și veți vedea.

Vreți reformă ? Las’ că o să aveți. Prin desființarea UE. Mai reformă de atît…

Macron, la sens-tu qui se glisse dans ton cul… Oho-ho-ho, et comment !

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s