Viena mon amour

Fîl, fîl.

Zo, năimiții lui Merkel, campioana migrației forțate, iubitoarea de multiculturalitate pînă la os, se cred husarii înaripați polonezi care, de tembeli ce erau, au dat buzna în procesul precoce de globalizare al Europei, zăpăcind bulucele turcești ce se pregăteau, științific, să aducă Viena la valorile ueuropene.

Confuzie și bulibășeală totală la sărmanul LOrban. Polonezii de azi își dau palme, pe bună dreptate, și se întreabă de ce naiba nu i-au lăsat pe turci să ocupe Viena. Ar fi scutit Europa de multe belele venite din partea habsburgo-teutonilor, inclusiv vreo 2-3 dispariții ale Poloniei lor. Se prefigurează încă una, la grămadă cu dispariția tuturor celorlalți.

Cu toate acestea… NU ! LOrban se făcu cal și încălecă mărimea sa Werner Puliken Sofrecțki Întîiul, înșfăcînd din mersu-i legănat, de coadă, buzduganul nud, rareș de păr, dar mai rareș de minte, livrat de grupul comic-securist (sau autist !? recepția e proastă ca bijulia) de la Cluuj și se porni să salveze UIoropa de ipocrizia pesedistă, fals naționalistă, Dragnea nu fi tristă.

– Romăniieee, mă auzi !?
– Nu, șefu, s-trăiț, șefu, doar eu, s-trăiț, ăilalț-ie la pauză, se rîde pe ei la televizor, că se dă nu-ș-ce comedie, se-neacă unu mare și prost cu micofonu-n gură.
– A, tu erai, nambăr oan, nu te-am recunoscut… nici măcar eu…

Clăbuci de ură și nebunie gîrlă la adunarea depresivilor, cum a botezat-o prompt Ciuvică, amuzat perplex.

Șarja de cavalerie a husarilor cu aripi beți s-a pornit, dacă nu știați. Leșii tot leși. Sau o fi leșurile !? (proastă recepția asta, proastă de tot !)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s