Ce mai așteptați, ce mai sperați ?

RoExit, acum !

UE nu este decît un conclav de mafioți ideologizați, o organizație de pradă, unde minciuna domnește și bunul plac dictează fără perdea.

Partidele politice din România care susțin rămânerea României în UE trădează în mod ostentativ interesul național, se fac complice la acțiunile repetate ale acestei organizații de administrare colonială sub o mască propagandistică tot mai transparentă, acțiuni de distrugere a economiei, a finanțelor, a sistemului de drept, de încălcare a drepturilor inalienabile pe care cetățenii români le dețin în propriul stat, de subminare a statului național român.

Ieșirea din UE și luarea de măsuri restrictiv punitive împotriva indivizilor Timmermans, Weber, Verhofstadt, Junker, Soroș nu pot fi amînate la nesfîrșit de către actuala clasă politică. Consecințele sunt și vor continua să fie foarte grave, atît pentru existența și bunăstarea statului român, cît și pentru libertatea individuală a cetățenilor săi, expuși abuzurilor discreționare ale unei organizații criminale.

Rușine PSD-ului pentru că menține legături cu așa-zisul grup socialist.

Valabil și pentru celelalte partide, cu o mențiune suplimentară pentru PNL sau USR, partide cu suficienți indivizi al căror comportament le apropie de situația în care ar putea să fie interzise pentru promovarea de acțiuni ostile statului național român.

Numai un răuvoitor se face că nu vede rețeaua organizată mafiot ale cărei tentacule au penetrat statele membre ale UE, așa-zisul parlament ueist și structurile birocratice ale organizației totalitare. Asaltul se dă pe toate planurile, promovarea cenzurii se face în paralel cu transformarea procuraturilor în instrumente de terorizare ale cetățeanului, totul în complicitate cu numitul stat paralel sau subteran care oferă „expertiza” necesară succesului.

Amăgiți-vă cît mai puteți, trezirea va fi de o duritate extremă. Tăceți acum și mirați-vă mai încolo că nu puteți distruge călușul de oțel. Complăceți-vă în lene intelectuală și pasivitate proastă, luați-vă după fentele ieftine, dar să nu credeți că va veni cineva, din senin, să vă scape din chinurile la care veți fi supuși, mâine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s