Dezgust sfidător

Mă pregăteam să schițez cîteva idei, să fie, acolo, în speranța că PSD s-ar putea orienta spre o direcție semnificativ mai apropiată de tendința suveranistă în creștere galopantă pe continent și în lume.

Aiurea ! PSD depune armele, se căptușește cu lozinci și figuri europeiste, se ploconește în fața căcatului aruncat de werner și îmbrățișează total prioritățile false, anti-românești ale securiștilor globaliști.

Evident acum, totul a fost și este o înscenare.

PSD face jocul celor mai revanșarde și ticăloase forțe anti-naționale, la comanda și de frica străinătății.

Timidele încercări de emancipare declarate, mai mult, și inițiate, mult mai puțin, de Dragnea au făcut să turbeze bestiile sanguinare ale banchero-corporatismului de ocupație. Haitele haștag de stradă, nu chiar numeroase, dar extrem de agresive, mass-media ticăloasă, controlată zdrobitor de străini, terorismul „judiciar”, sprijinit ostentativ pe presiunea „civică” de onguri finanțate din afară, i-au dovedit.

Totuși, nu este admisibilă lașitatea extremă și nici aranjamentele subterane. Infiltrați, infestați, desigur, dar prea multă mizerie umană, lipsă de caracter și disponibilitate la trădare.

Îmi exprim totalul dezgust.

Dar, tot evident, cu sau fără PSD, cu toată voma soroșită care se revarsă peste noi, nu se termină nimic aici. Pesedeul vrea să dispară, ok, mai bine să dispară cît mai curînd decît să mimeze apărarea intereselor românești.

Liviu Pleșoianu, preia tot ce poți, adună oamenii cinstiți și organizațiile conduse de cei ce-și iubesc țara și hai să începem o construcție solidă pentru români !

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s