Se joacă între ei

Niciun cuvînt despre candidatura lui Liviu Pleșoianu la prezidențiale. A3-ul globalist (minus M. Badea) vorbește despre oricine altcineva, numai despre Pleșoianu nu. Cum ar veni, canalul intereselor românești. Aiurea.

Omerta va funcționa, desigur. Vin peste STS-ul și alte organizații specializate și rezolvă tot ce va trece prin filtrul mass-media și al rețelelor de „socializare”.

Violatorii unei nații care impun cetățenilor normali să-și scoată certificate de… non-violatori (ce scrîntire oribilă a limbii române!), slugile care dau copiii români cadou străinilor din metropole prin mecanismul abject botezat justiție, gunoaiele care au cedat toată avuția națională prădătorilor străini vor să se joace între ei de-a alegerile. Și se vor juca, fără îndoială, mai rău și mai grotesc ca oricînd.

Pînă cînd ? Nu știu, m-am înșelat și alte dăți, nici în țări unde conștiința națională e mult mai prezentă nimic nu merge fără lupte crîncene, cu deznodămînt încă incert. Chiar și așa, în logica istoriei și a firii, ceasul socotelilor se apropie. Prostia, incultura, arivismul de doi bani, pe care le observ cum se întind ca o pată neagră, îmi întăresc convingerea asupra inevitabilității exploziei devastatoare. Instinctul de supraviețuire se va coordona, în momentul critic, cu inteligența politică a celor puțini ce își vor păstra capacitatea de înțelegere și analiză. Sistemul va claca și se va sparge. Există o ciclicitate renovatoare, poate programată în specie, și fiecare ciclu electoral din ce în ce mai scîrbos nu face decît să ne apropie de clipa resetării. Șmecherii din sistem au impresia că au descoperit metode care le asigură veșnica prezervare. Ha.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s