Alo !

Partidulețe naționaliste de duminică, lideri naționaliști de regată, pierduților degeaba prin PSD, vă treziți ?

PSD a murit prin Ciolacu de tot, nu mai zvîcnește nicio fibră națională prin el.

Nu mai aveți concurență. Aveți în schimb un electorat potențial semnificativ.

Sunteți în stare să vă strîngeți, să veniți cu un mesaj național, cu trăsături sociale și conservatoare, suficient de simplu și de convingător ?

Aveți curajul să vă opuneți stăpînilor străini ?

Puteți trece peste ranchiună, nostalgii ideologice inoperante azi, peste orgoliu ?

Aveți abilitatea și flexibilitatea să rezistați în șuvoiul mizer de rețele de cretinizare în masă, să convingenți de la om la om, să filtrați membrii importanți ?

Puteți sta neclintiți în fața furtunii ?

 

4 comentarii

 1. Iti faci iluzii coane ! 1] Romania n-a avut niciodata dupa 1989 partide nationaliste … nici macar PRM-ul nu era nationalist oricat se scremea tribunul pentru a dovedii asta . 2] ” PSD a murit prin Ciolacu de tot, ” iarasi iluzii caci , Ciolacu este omu’ lu’ Dragnea { ” plantat ” de Dragnea , „crescut ” in lumina invatzaturilor lui Dragnea } la fel ca si Viorica Dancila de altfel . Dancila cel putin era… femeie saraca { Dumnezeu s-o odihneasca ca , poate o dormi la ora asta ! } insa , p’asta al vad cat de curand { DOAMNE FEREASCA- NE } un …CIOLACU I-ul in fruntea unui PSD renascut ca pasarea aia … sti matale care . Restul postarii , restul strigatului dumitale plin de disperare amara … ramane doar strigat in van . P.S. Partidul Social Democat inca de la infiintare si , indiferent cum s-a numit de-alungul vremurior , n-a fost NICIODATA un partid nationalist la fel cum , N-A FOST NICIODATA un partid social democrat autentic ! Fireste , asta-i doar parerea mea . Respect coane !

 2. Ba da. PRM era naționalist. Iar Vadim nu avea a se screme deloc. Și echipa de la vîrf cu care a pornit și mulți după erau. Cum erau destui naționaliști și prin alte partide, armată sau securitate. Cum e și normal să fie.

  Acum avem o altă situație.

  Nu e nicio disperare, cu atît mai puțin amară. E o zgîndăreală. Care ar trebui repetată. Nu aștept nimic de la niciuna din încercările actuale, scuturate însă zdravăn s-ar putea să cadă în picioare cîțiva organizatori cinstiți. După care se vor lega lucrurile.

  Disperarea e întotdeauna individuală și temporară. Națiile nu dispar după cum își fac planurile agenții străini și năimiții lor locali.

  Acum a venit un moment de presiune, se vrea ceva mai mult de la România, poate chiar dezmembrarea. Trecem și peste asta. Nu dispare vîna, iar forma se schimbă mereu, repet, cum e și normal.

  Dacă se află vreun autentic printre băieții ăștia se va vedea curînd.

 3. Coane Mishule , acu’ pe bune : matale chiar ai crezut fie si-o clipa macar ca , Vadim era de capul lui ?!? Da , ai dreptate , PRM avea doctrina nationala si… nationalista insa , totul se facea dupa dorintzele lui Corneliu Vadim Tudor iar ala { repet } NU ERA DE CAPUL LUI chiar daca , existau inca pe-atunci , suficienti tipi din Armata , Politie sau „servicii ” care , mai voalat sau nu , asi manifestasera sprijinul , aprobarea vis avis de doctrina PRM si … iesirile lui Vadim . Ti-l reamintesti pe gen. Mircea Chelaru ? Pe gen. Coldea , sau chiar pe fratele tribunului … tot GENERAL ? Corneliu Vadim Tudor avea cultura , ai placea sa se informeze acolo unde nu cunostea insa , avea si SPATE caci daca nu-l avea , nu traia nici cat a trait . ” N-asi vorbi daca n-asi sti ” dupa cum spunea mai nu stiu cand Vladimir Ilici Lenin . Respect total coane Mishule si-ti zic merci , pentru raspunsul sincer si , dupa cum se vede , din toata inima dumitale ! P.S. Intrebare : crezi ca in urmatorii… zece ani , voi trai sa vad ca-n Romania va lua nastere un partid nationalist autentic , format din patrioti autentici si nu dintr-astia facuti la apelul bocancilor ?

  1. Domnul meu, insiști degeaba.

   Știu bine cine era în jurul tribunului.
   Nu mai amesteca aiureli de tip Chelaru cu fratele lui Vadim, chiar e o lipeală prea groasă. Au fost destui generali care s-au aflat, la un moment dat, pe lîngă Vadim, uneori pentru folosul lor, urmîndu-și planurile. De aici pînă la a-i asocia cu PRM e cale lungă.
   La plesneală și Coldea… în calitate de ce la PRM?

   Vadim era un patriot autentic și nedreptatea prin care vrei să-l mînjești și acum, la vreo 5 ani de cînd nu mai este – și se simte lipsa ! – cumva mă bine dispune.

   Nu prea cred că există printre cei ce poate citesc pe aici cineva care să nu facă distincția dintre fireasca participare în politică a foștilor militari (armată sau securitate), respectul reciproc între cei activi și rezerviști și disprețul față de cei ce își încalcă jurămîntul și lucrează împotriva concetățenilor, violînd legile statului și/sau punîndu-se în slujba unor interese străine.

   Nu există naționalism împotriva armatei, de exemplu, cu tot cu corp de comandă. Ciurucurile se pot elimina. Clișeele rămîn tot clișee, doar contextul le salvează, iar sub pana lui Vadim „apelul bocancilor” suna mult mai bine. E greu să-i întorci cu succes descrierile spumoase pentru a scoate din PRM un fel de opusul a ceea ce a fost.

   Nu știu ce partide vor fi peste 10 ani, știu că va continua să existe o bază naționalistă semnificativă, posibil mult mai mare pe măsură ce atît condițiile de viață, cît și curentul din afară vor favoriza revenirea, firească altfel, la construcția logică pe care o reprezintă statul național. Cu tot cu o oligarhie națională, pentru a ne păstra în limite raționale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s