Scrîșnet cu jet pe PISA

Părinții care nu iau măsuri pentru ca proprii lor copii să nu fie expuși terorismului așa-ziselor teste PISA sau de o natură similară, experimente bolnave ce induc o gîndire vecină cu psihopatia în minți încă fragede, merită să-și piardă copiii în labele lacome ale globaliștilor care le-au inventat.

Demența tot mai accentuată care cuprinde sistemele de educație aservite face incompatibilă cu normalitatea (poate doar cu cea a sasului!) creșterea unei noi generații. Responsabilitatea părinților în a-i smulge din malaxor crește corespunzător. Dacă îți lași copilul pe mâna așa-zisei educații moderne nu poți să te aștepți decît la nenorocire. Cîți părinți înțeleg grozăvia ? Cîtor părinți le mai pasă cu adevărat ?

Nu mă miră că ies primii chinezii. Nu e dovadă de inteligență, e cel mult dovada că pot fi mai ușor programați.

3 comentarii

  1. Coane Mishule , pe vremea cand eu faceam scoala , nu tin minte sa fi vorbit vreodata careva despre IQ sau… teste P.I.S.A. ! Cu toate acestea elevii , ca le placea sau nu , ca vroiau sa devina , in cazul baietilor … aviatori sau militieni 😉 iar in cazul fetelor doctorite sau… mulgatoare la C.A.P. ei bine , elevii invatzau saracii ce era de invatzat caci , stiau precis ca asta era treaba lor . „- N-ai carte n-ai parte ” spune un proverb vechi desii sensul , intelesul lui este altul dar , pe-atunci era luat ca atare si… toti stiau ca , daca nu invatza carte vor ajunge gunoieri ca Nelu Schiopu din strada Lanariei sau maturatoare la ISB ca Leana lu’ Satana , aia de locuia la mansarda restaurantului Chirigiu . Cine invatza in schimb , putea spera sa devina chiar… maistru la A.P.A.C.A. 😉 . Lasand gluma deoparte , te-ntreb : ce IQ avea Eminescu bunaoara sau , care-a fost punctajul obtinut la testul P.I.S.A. de catre… Nicolae Iorga . Sunt mai mult decat de acord cu dumneata si-asi fi si mai radical , in sensul unui protest al parintilor si-al elevilor deopotriva , impotriva acestei izmeneli ieftine daca… DACA N-AM TRAII IN PLIN SECOL XXI . Am doi nepoti { unul in a IX-a la liceu iar celalalt anul II la Politehnica } pe care nu i-am vazut in viata mea citind o carte , alta in afara alora de le carau in ghiozdane si , cu toate acestea , in materie de IT pot sa dea lectii multor fosti ministri al invatzamantului romanesc dl. Maior , dl. remus Pricopie …dl. Pop ,dna. Ecaterina Andronescu mai ales ca asta a pastorit ultima invatzamantul . Probabil ca doamna Andronescu a trecut cu brio testul P.I.S.A avand in vedere faptul c-a fost ministru la invatamant d e vreo patru sau cinci ori . Insa , te-asi intreba coane : PROFESORII , INVATATORII ce le predau elevilor romani… astia sustin si ei acele teste si-n urma lor exista si evaluari mai ales ca au fost destul de multi insi care-au ajuns profesori TITULARI desii la examenele de itularizare au luat notatzii de… 2, 3 , 4, 5 cu indulgentza asta lasand la o parte unele ” afectiuni ” de … alta natura ? P.S. Iarta-mi lungimea excesiva a comentariului si vreau sa-ti mai spun ca , pentru mine cel putzin , CORNELIU VADIM TUDOR A FOST CU ADEVARAT UN TRIBUN AL NEAMULUI ROMANESC , UN ADEVARAT PATRIOT deci , reprosurile dumitale anterioare chiar au fost rautacioase . Probabil ca nu mi-am exprimat suficient de clar gandurile si-astfel am creeat confuzia . Regret sincer asta , RESPECT COANE MISHULE !

    1. Recitiți și veți vedea că se înțelegea că Vadim ar fi fost un fals patriot. Mă bucur că nu credeți asta.

      Nu e vorba la PISA doar de fanfaronadă și un de alt fel de birocrație care se bagă în seamă prin statistici, ratinguri și alte jegoșenii similare. Să căutați să vedeți cum arată anumite întrebări, realmente concepute pentru a suci și manipula gîndirea într-un mod toxic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s