Scrîșnet cu scrîșnet

Să spunem așadar lucrurilor pe nume.

Regimul JohannisPNL(Orban) este un regim de ocupație.

Un regim de ocupație politică servind unui plan de ocupație economică și strategică.

Cu urme de poliție militară străină, cu rol mai mult de a descuraja o acțiune militară internă și de a propti determinarea în supunere a celor deja aserviți.

Un regim nedemocratic, instaurat în etape, ultima etapă desfășurîndu-se vizibil de la referendumul pentru familie pînă la lovitura parlamentară a moțiunii de cenzură cîștigătoare.

Un regim la care s-a ajuns prin aparența unor succesiuni de alegeri libere, recombinate prin manevre de poliție politică în afara parlamentului cu consecințe în interiorul acestuia, dar care nu a fost ales democratic, în ciuda încercării de a i se construi această percepție. Includ aici și alegerea persoanei numită Klaus Werner Johannis pentru funcția de președinte al republicii.

Un regim al cărui principal creier, manager și supervizor în teritoriu îl constituie serviciile secrete.

Un regim care se bazează fundamental pe manipulare și controlul informației, în principal cea cu efect psihologic.

Un regim care controlează atît media tradițională (ziare, programe de televiziune, știri radio și tv), cît și noile forme, mult mai intruzive și mai ușor de calibrat ale rețelelor de așa-zisă socializare.

Un regim de ocupație politică prin elemente autohtone (nu neapărat reprezentative dpv etnic, dar crescute aici) instaurat în folosul unui cartel de interese străine, cu scopul de a maximiza profiturile și de a reduce riscurile beneficiarului.

Un regim ai cărui reprezentanți politici și funcționari de rang înalt se află într-o culpă gravă, fiind legați prin lege și jurămînt să promoveze interesele naționale, adică exact inversul a ceea ce se întîmplă și se poate observa fără perdea.

Un regim care îndreaptă, accelerat, națiunea și statul spre dezastru. Posibil chiar spre dezintegrare teritorială și disoluția statului.

Un regim care a fost construit cu tenacitate, prin amestec străin, care acum a ajuns la deplina maturitate funcțională și a abandonat orice mască democratică.

1 comentariu

  1. Atata vreme cat un popor de sclavi isi accepta starea in care-a ajuns , chiar nu-i de mirare faptul ca avem pe cap un regim de ocupatie , mai rau decat cel sovietic de dupa WWII . Ungurii chiar daca i-au au avut infinit mai multe vreme pe rusii in casa , cel putzin s-au revoltat la un moment dat si asta , la doar cativa ani dupa terminarea de facto a WWII . Noi romanii , n-am fost in stare nici azi sa ne trezim din euforia pe care ne-au dat-o cei peste o mie de morti din Decembrie 1989 , si numim inca acel genocid : REVOLUTIA ROMANA , ” revolutie ” pe care-o mai si comemoram peste doar cateva zile ! Respect coane !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s