Nu o soluție, poate o metodă in extremis

„Singura soluție e insurecția generalizată.” (https://trenduri.blogspot.com/2019/12/demnitatea-pe-care-n-o-avem-si.html)

Problema e reprezentată de regimul de ocupație politică care a transformat România într-o exploatație colonială mizerabilă.

Soluția va fi dată de recîștigarea controlului asupra deciziei politice prin reprezentanți ce dau dovadă de loialitate națiunii române și statului român.

Metodele pot varia. Cea mai costisitoare va fi una rezultată din disperarea neagră, dorită în mod probabil prin unele locuri unde ni se mai pun în cale și alte nenorociri, personalizate, ca să zi așa.

Nevoia însă crește, iar timpul presează. Prea suntem măcinați metodic pentru a putea crede, o amăgire, că fibra profundă va rezista la infinit.

Altfel, un articol bine scris. Concluzia tristă poate fi tratată drept un simpotm trecător care îi încearcă pe toți, din cînd în cînd. Nu piere țara sub sas nici de data asta.

 

2 comentarii

  1. ” Nu o soluție, poate o metodă in extremis ” insa { fix ca-n reclama aia la imprumutul bancar pentru inlocuirea unei masini de spalat veche si mereu defecta } : CU CINE ?!? ” insurecțiune f. revoltă pe față în contra unei puteri stabilite. ” Asta-i din 1929 si una din 1998 ” INSURÉCȚIE, insurecții, s. f. Formă de luptă deschisă, organizată și armată dusă împotriva unui regim, a unei autorități sau pentru îndepărtarea unor armate ocupante. ” Si mai am definitii… inclusiv din anul 2010 deci , CU CINE coane Mishule , cu aia din Zabrautzi sau Petre Tunsu -Ferentari , cu aia din… Caracal ? Pai toti astia n-au suflat o vorba impotriva clanurilor interlope ce i-au adus la starea de sclavi ai unei mafii ” originale ” OBLIGANDU-I ca la ora 22 sa se incuie in case si vrei sa se rascoale , sa treaca la… insurectie , impotriva unei clase politice si-a statului ? Ai uitat nemuritoarele cuvinte ale lui Branzovenescu ? ” -Te pui cu statul.. n-o semnez , e prea periculos !” In plus de asta , oamenii prosti sau mai putzin prosti , vad ca-n Franta bunaoara ” vestele galbene ” protesteaza impotriva Guvernului si-a Presedintelui Emanuel Macron de mai bine de patru luni intr-un numar ce , POATE i-ar face pe-ai nostri politicieni sa demisioneze urgent din functii si…ai doare fix in dernier p’aia de la Elizee ! Oamenii multumiti { ca sant si d’astia } sau dimpotriva , de regimul actual au ochi , vad ce se-ntampla la altii { ai uitat de Bolsonaro sau Maduro ? } si-n sinea lor isi spun : de ce sa mor eu pentru ca , alti escroci sa vina in locul astora de-acum , pentru care sa ne sacrificam …integritatea fizica sau psihica ?! Deci , asta-i marea intrebare coane : CU CINE ? Uite USR bunaoara , pe care chiar ai simpatizam la un moment dat , chiar ai crezi p’astia acea ” fortza politica intelectuala ” care sa fie in stare sa faca oarece schimbari… insurectionale ? Cumva ce-a mai ramas din PRM ? Sa fim seriosi ! Ramane coane Mishule intrebarea : CU CINE ?

  2. Cu cine se va întîmpla atunci cînd se va întîmpla. Nu știe sereiul ce nu îi e dat să știe. Alții nici atît. Lucrurile se întîmplă și ne (noi sau alții) vom număra atunci. Împreună cu alte socoteli.

    Nu am teamă că nu vor mai veni momente de cotitură și că nu se va găsi cine să le pună în mișcare. Mă irită ușurința cu care ne lăsăm păcăliți între.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s