Identitatea (cardul) lui pește

Resping introducerea unei cărți de identitate supranaționale.

Numai statul român poate hotărî forma pentru cărțile de identitate naționale, independent de orice constrîngere externă, după criterii care să respecte strict constituția și drepturile cetățenilor români.

Practic se dorește introducerea unei cărți de identitate ueistă diminuîndu-se astfel suveranitatea națională.

Pretextul libertății/ușurinței de circulație în spațiul UE doar cu un CI de un anumit tip e ridicol. Pretext care ridică întrebarea, de ce au acceptat împuterniciții români această invenție ? Cum nu există răspuns care să nu se încadreze într-o infracțiune, cer anchetarea și pedepsirea responsabililor.

Identificarea persoanelor se leagă strîns de gradul de libertate și de demnitatea individuală a cetățeanului. Monitorizarea extremă pe care o implică ciparea și amprentarea nu sunt compatibile cu libertatea individuală.

Pas cu pas, politicile îndreptate împotriva drepturilor individului și cele antinaționale, îndreptate împotriva formei naturale de protecție a respectivelor drepturi reprezentată de statul național, promovate de organizația suprastatală UE se pun în practică.

UE nu este reformabilă, nu se mai poate repara. Ieșirea grabnică a României din UE se impune cu necesitate. La fel și pedepsirea complicilor interni la această mașinațiune, începînd cu negociatorii României la UE și cu prea supusul ministrul de interne.

1 comentariu

  1. Bine coane , om serios esti dumneata , se poate sa pui botu’ la vrajeala aia cu… noul card , eventual si la motivatziile ce insotesc propunerea ???? ASTIA-S BANI , BANI ADEVARATI CE SE VOR DUCE IN…. BUZUNARELE CUI TREBUIE SI , CHIAR MA-NTREB , CUM DE NU TE-AI PRINS DE FIGURA PANA ACUM MAI ALES CA , CIOACA ASTA… CHIAR NU-I NOUA ?!! Achiesez din toata constiinta mea la … finalul apoteotic gandit de dumneata postarii :

    ” UE nu este reformabilă, nu se mai poate repara. Ieșirea grabnică a României din UE se impune cu necesitate. La fel și pedepsirea complicilor interni la această mașinațiune, începînd cu negociatorii României la UE și cu prea supusul ministrul de interne. ” Am insa , o singura problema : cu actuala clasa politica , cu actualii guvernanti , cu… actualul Presedinte , actualul / viitorul Prim Ministru , cu actualul/ viitorul Parlament , cu ” patriotismul ” Armatei … tare mi-e teama ca ne vom duce pe topogan atat de repede incat , nu va mai sti niciodata nimeni , c-a existat si Romania p’aci prin Europa . Ai uitat ca nu suntem… GRECI ? Coane Mishule , iti doresc sa ai un weekend dupa dorintele dumitale si nu dupa ale dusmanilor , prafu’ sa se-aleaga de ei !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s