După apelul din Colombey, apelativele din București

Mă gîndii io, apelez la formularea folosită prin Oltenia lui Tudor Gheorghe cel hulit de mici caramitri, să reproduc și pe blog (de ce nu se zice în !?) efuziunea omagială pe care am comis-o într-un moment de pasionată trăire revoluționară provocată de mîrșava îndrăzneală a celor din Ditrău.

Poate n-au înțeles securiștii lui Hellvig. Eu sînt naționalist convins și nu cedez un milimetru în privința Transilvaniei românești. Dar sînt gata să-i apăr pe ungurii din Ditrău de invazia programată de către globaliști. E satul lor. Punct.

Băi, sulă globalistă, Ludovic Werner Hellvig cu tine vorbesc, noi, românii, ne batem cu ungurii, dacă vrem noi. Nu acceptăm orice loază din Himalaia sau Ceylon în ciorba noastră în care după aia să mestecați voi cu lingura otrăvită de ideologii inumane. E de ajuns că au venit ungurii din Asia, demult, asta e, ne-o tragem între noi, un club exclusivist. Bine că am scăpat de nemțălăi, chit că nu și de unul anume.

Cînd erau alungați români, nu toți veniți din alte regiuni, cînd se inventau maghiarizări prin cursuri și bani soroșiști și de alt fel, ditrăienii & co nu mai erau rasiști. Acum sunt și popa catolic e cîh. Altfel e ok, față cu ortodocșii troglodiți. Pînă și Bergoli, cică, papa, deh, ar fi oripilat, în opinia ăluilalt popă catolic șef, ăla de nu poate să dărîme monstruozitatea care stă să cadă peste catedrala catolică din buricul Bucureștilor, dar moare de grija sripalezilor din brutărie.

Mă pupe-n cur cu organizația masonului Năstase. Asta en passant.

Problema e infestarea, virusarea statului român, în toate punctele esențiale cu agenți antinaționali, cu terminatori aserviți complet ideologiei troțkiste a desființării națiunilor.

Acum încearcă, securistic, să creeze o situație win-win prin care să avanseze și mai mult programul de deznaționalizare, de metisaj, de dizlocare a băștinașilor, cu tot cu tradiția, cultura, religia lor. Terorismul de stat, aplicat prin uneltele înființate special sau deturnate în acest scop, trebuie stopat. Guvernarea total ilegitimă a agentului sas trebuie înlocuită, urgent, cu una românească. Partidele vîndute și inepte care poluează spectrul politic trebuie înlocuite, deasemenea, cu unele populate cu oameni iubitori de patrie, normali la cap, cinstiți și competenți, nu cu turcance bete.

Cazul Ditrău trebuie întors, contrapropagandistic, împotriva intriganților globaliști, împotriva cozilor diavolești, împotriva celor care-i urăsc și pe români și pe unguri și pe orice alt neam, care urăsc, astfel, lucrarea lui Dumnezeu.

M-am săturat de minciuna sistematică cu înfrățirea în nimic, cu toleranța degeaba, de părerile tuturor idioților aruncați #șîiău în față, de investitorii cu bani de la poliția ueistă, de găștile de reduși lacomi, care eventual și-o mai trag și pe la spate, atît de propriu la figurat, desigur.

M-am săturat de trădarea securiștilor, fie complet corupți, fie alogeni, fie idioți. Gata, ați făcut sau ați lăsat să se întîmple destul rău ! Nu sînteți în slujba americanilor, nemților, soroșiștilor, rușilor, chinezilor, legebetiștilor sau diavolului. Sau, dacă sînteți, pe lîngă cel mai crunt blestem, vă așteaptă și o funie concretă, la gît. Gata !
––

Dacă ungurii din Ditrău sunt de fapt nemți maghiarizați (vezi de la min 25:50), cu atît mai fein. Ironia ucide… în felul ei. Oricum, să-i salvăm, cît mai e timp, pe srilankezi de la crunta soartă ce-i paște, negreșit, în răul Ditrău trimițîndu-i cu grăbire în insula lor pașnică. Apropo, din cîte știu, în Ceylon s-a inventat autodetonarea cu vestă. Ziceam și eu.

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s