Suspendarea sau voi. Alegeți, PSDiștilor !

Pentru complicitate la acte de înaltă trădare pedeapsa echivalează cu foarte mulți ani de închisoare.

Klaus Johannis și Ludovic Orban, împreună cu ceilalți iscălitori din noapte, responsabili pentru grave încălcări ale legilor statului român nu mai pot spera la clemență.

Voi, pesediștilor, mai puteți spera DACĂ acționați acum, decisiv, și începeți operațiunea de îndepărtare a putregaiului trădării de țară.

Suspendarea lui Johannis nu mai poate să întîrzie, urmată de configurarea unui guvern responsabil, hotărît, și de o acțiune rapidă în parlament pentru repunerea legislației, în special cea care reglementează funcționarea sistemului juridic, pe baze solide. Alături de dezongizarea țării. În regim de urgență.

Nu vă ascundeți în spatele imunității pentru opinii politice și nu disociați responsabilitățile politice de consecințele practice pe care lipsa acțiunii voastre, prin armele permise de constituție, le revarsă peste națiunea română.

Nici nu aveți de ales, nici măcar dintr-un calcul meschin, oricum vă paște închisoarea și un întreg alt set de persecuții în regimul de teroare care se instalează cu viteză. Stăpînii străini, globaliști și corporatiști, care comandă muzica, nu vă suportă nici măcar în varianta castrată de după pedepsirea simbolică a lui Dragnea. Dacă nu vă vor veni de hac cu haitele de procurori și de judecători controlați, atunci vor asmuți hoarda haștagistă. Chiar credeți că un PNL dominat de lorbani, care avansează o combinație de psihopați, degenerați, corupți și incompetenți tupeiști pe post de guvern, nu se află în cîrdășie și contagiune deplină cu maladia useristă, aia de rupe lanțul, nu securistul nervos de Barna ?

Dați-i naibii pe securiștii mărginiți, despre care te miri că n-au habar ce li se pregătește și lor, biete unelte tot mai jumulite de putere reală !

Nu vă mai căcați pe voi cu tot felul de sieisme și sriisme pricopice și de doi dânci la leu, băieții cu epoleți, ăia care nu-s 100% teleghidați de nemți, francezi și americani, ba chiar și de alții, mai tejghetari încă, nu știu nici ei ce să facă, doar fundătura în care a fost adus statul român este, în bună măsură, și opera lor.

Disoluția e aproape.

Nu vă mai gîndiți la scoruri electorale, nu mai apucați vremurile de hîrjoană, gata, lagărul a fost construit !

Securiștii au prostit oamenii cu propaganda și manipulările, dar le-a scăpat amănuntul, ca și vouă, de altfel, că nu au pregătit terenul pentru ei.

Nu veți mai exista în umbra securiștilor, nu mai e nevoie de cei ce le-au fost utili, iar pe cei pe care nu i-au putut îmblînzi i-au anihilat, politic și nu numai. Au servit pe tavă ocupantului străin și porția de trădători utili și pe patrioții tranșați și mărunțiți. Acum vine scadența, cînd mulți dintre securiști nu vor mai fi lăsați nici să care tava. Străinii vor aduce integral echipele lor. Nu, nu din bieți srilankezi și filipineze, aduc pe unii mult mai răi.

Așadar, PSDule, nu te mai uita cu frică și respect la epoleții de altădată, li se scurge vremea, vine urgia. Le faceți și lor un bine dacă acționați acum, la spartul tîrgului.

Ciolacul pare sedat, zici că i-a căzut cerul pe cap. Adevărul e că i-a căzut. Dați-l afară cu șuturi în fund dacă o lălăie sau nu pare în stare să pună piciorul în prag !

Acționați acum, decisiv, sau veți fi crunt pedepsiți, pe drept sau pe nedrept.

Suspendarea lui Johannis este o necesitate. Faceți-o !

 

3 comentarii

  1. Coane Mishule ce sa zic ? Grait-ai ca din Sfintele Scripturi insa…astia-s in cardasie unii cu altii { doar nu credeai cumva ca-i altfel } indiferent de ” culoare politica ” indiferent de ” doctrina ” si-atunci , nu-i evident oare ca toata treaba a fost doar o manevra de a arunca praf in ochii fraierilor ca acestia chiar sa creada teatrul bulevardier jucat zilele astea in Parlament sau Cotroceni ? Una peste alta : pleaca Tanda , vine MANDA si sper ca nu Claudiu caci asta vine la pachet cu Olguta ! Dincolo de al suspenda pe Johannis { dupa umila mea parere acesta ar trebui „suspendat ” de-o funie si-o creanga } a dat Dumnezeu si Maica Domnului de-am vazut si ne-am convins { daca era neaaparat nevoie de asta } ce zace si-n ” liberali ” . Data viitoare cand va trebuii sa – am ” exercit datoria cetateneasca de-a vota ” , voi vota U.D.M.R . eventual pe Vladimir Vladimirovici Putin … daca acesta va dorii sa devina Presedinte al Romaniei pe alta cale decat cea a interventiei armate ! Da’ care-i treaba caci vad ca majoritatea blogurilor , abunda de chestia asta cu … suspendarea ?

    1. Tot ce se poate.

      Nu știu, am văzut și eu o densitate mare de îndemnuri la inițierea suspendării. În cazul meu, presupun și al altora, ține de logică. Se apropie, de fapt am ajuns, într-un moment de cotitură, dezmățul de trădare patronat de sas ne împinge spre dezastru. Trebuie blocată piesa principală, inclusiv ca un mesaj clar pentru păpușarii din afară.

      Lucrurile se vor schimba mult mai mult după realegerea lui Trump, dar asta înseamnă cel puțin 2 ani pînă se vor vedea efectele. Cred că de asta e și nebunia atît de mare, unii vor să ocupe anumite poziții strategice cît se mai poate. Și să împiedice apariția unei forțe politice care să poată funcționa ca partener, nu doar ca slugă.

  2. Dupa parerea mea , dupa umila mea parere , INTREAGA CLASA POLITICA ar trebui suspendata iar daca ar fi posibil , macar doi-trei dintre ei { adica capii rautatilor } ar trebuii ” suspendati ” la capatul unei franghii de cea mai buna calitate , ei si familiile lor , pentru ca , niciodata , cei ce vor venii in loc sa nu mai fie tentati sa faca ce-au facut astia ! Cand imi amintesc ca-l cainam pe Catu pentru c-a fost obligat s a inghita mojiciile lui Teodorovici … Mai frate , una-i sa distrugi { nu ca asta ar fi ceva bun } un om , o familie , eventual o comunitate { daca ar fi vorba doar despre comunitatea maghiara , chiar n-asi fi atat de basicat : asta-ar fi placut si-n ochii lui Dumnezeu } sau niste banci , si cu totul altceva o tara , un popor care n-au alta vina decat aceea c-au fost in locul nepotrivit , la momentele nepotrivite . Dar vorba aleia din reclama aia de tot KKT-ul : CU CINE ?! ” Liberalii ” si-au demostrat limitele , ” social – democratii ” asisderea si-atunci CINE : USR ? PMP ? UNPR { chiar , astia mai exista ? } sau alte gasti dintr-astea ? UDMR-ul…astia trag pentru ai lor… care-or fi aia deci tot nema . Pentru USR , poate ca mi-asi da girul insa , cam stiu ce zace si-n aia si-atunci… CU CINE ? Ca unii vor sa ocupe pozitii iar altii doresc sa le pastreze , asta-i ceva normal . Politica , politicienii si partidele politice , nu-s altceva decat niste SRL-uri iar componentii acestora , niste tipi platiti baban de tot pentru a manca cat mai mult KKT , si-i absolut normal sa doreasca sa-si pastreze ” locurile de munca ” insa sti si matale vorba aia veche { zic eu ca nu-i proprie doar poporului roman } : ” Fute fute dar mai uita-te si-n ochii ei ” ! Iti doresc coane Mishule sa ai , un weekend cat mai dupa dorinta dumitale !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s