Știu

Securiști ai alogenilor, aflați într-o relație incestuos de ilegală cu alogenii Johannis, Hellvig, Orban L, slugi infidele (de la 3 în sus se pune la infidelitate, indiferent cît de pervers iertătoare e mutti Merkel) ale tuturor șulfelor străine, credeți că nu contează cei care nu pun botul la făcăturile voastre pentru că voi călăriți, n’așa, furtuna ca Valkiriile. Știu. Vai de mama voastră (including mutti Merkel) !

Procurori și judecători soroșiști și cu dosar de control, de vă alintați magistrați… de la latinescul magistratus, care, în cazul vostru, rimează cu rahatus… vă credeți 1. veșnici, 2. permanent utili, 3. invulnerabili – asta vi se urcă la cap și din pompoasele adjective asociate cu meseria.

Știm.

Nope (cum zice aliatul strategic, cînd e plictisit), nu mai ține mult timp.

O s-o încasați rău de tot. Prea sînteți ticăloși. Prea v-ați dedulcit și ați devenit și proști. Dacă nu erați de la început.

Bun, atît, doar n-o să ne așezăm la conversație. Nu mai sînteți recuperabili, frecventabili nu mai erați demult.

Hai, pa. Vine ! Curînd.

1 comentariu

  1. A fost o vreme cand ucenicii { aia care veneau sa invete o meserie } , foloseau atunci ca se adresau persoanei mele apelativul MAISTRE . De fapt corect ar fi fost… MAESTRE insa , era oarecum periculos pentru mine in special sa auda careva asta deci … a ramas MAISTRE . Aflu azi in urma postarii dumitale { plina de obida , de revolta… chiar de furie dupa cum am putut constata } ca , dac-asi fi trait prin secolele XIII-XVI apelativul corect si obligatoriu a fi folosit ar fi fost… MAGISTRE . Haram coane… aproape ca-mi pare rau ca n-am trait pe-atunci !!! Inainte de ’96-’98 parca , MAGISTRATI { MAGISTRII } erau considerati DOAR JUDECATORII iar procurorii , avocati ai statului asa cum sant peste tot in lume . Dupa acea schimbare { sincer sa fiu nu-mi reamintesc precis anul } au devenit si acestia din urma , magistrati , MAGISTRII adica . Deci 1. veșnici, 2. permanent utili, 3. invulnerabili . Niciunul dintre ei n-a raspuns vreodata pentru ceva si nici nu cred ca vor raspunde in viitorul mai apropiat sau mai indepartat pentru bunul motiv ca’s : 1. veșnici, 2. permanent utili, 3. invulnerabili . Se zice ca , vor raspunde doar in fatza lui Dumnezeu { stiu pe unu’ care declara ritos ca, ” el nu raspunde decat in fatza Marii Adunari Nationale ” } insa , ce ne facem caci { s-a constatat } DUMNEZEU NU EXISTA ? Poate coronavirusul ce macina omenirea incet dar sigur , va fi ala care-i va trece { el si numai el } in randul dreptilor laolalta cu victimele lor … AMIN !!! Respect coane Mishu !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s