Suspendarea lui Johannis ! Expulzarea lui Zuckerman ! Acum !


Liviu Pleșoianu
despre ambasadorul soroșist al Americii la București și despre lașitatea securistului prost Ciolacu, kapo peste turma de oi pesediste :

„Băi, #GRINGO!

De când te audiau prin Senatul american, am spus că vei depăși recordul mondial de tupeu deținut de celălalt infatuat – sinistrul Hans Klemm. Am avut dreptate! În plus, poți să fii mândru de tine: atingi performanța epocală de a fi chiar mai neofertant intelectual decât calamitatea dinaintea ta.

Pentru gravele tale ieșiri în decor, care nu au nicio treabă cu diplomația sau, măcar, cu bunul-simț, ar fi trebuit să fii trimis deja la plimbare. Partea proastă este că, în absența unui Președinte de țară și a unui ministru de Externe, nu ai fost expulzat și declarat persona non grata chiar ieri. Faptul că ești încă aici, că respiri încă aerul acestei țări, că pășești în continuare pe pământul străbunilor noștri – asta este dovada cea mai clară a gradului de SCLAVIE în care a ajuns să cadă și să decadă România. Dacă nu am fi ajuns atât de jos, dacă nu ne-am fi obișnuit să fim tratați ca o colonie în devălmășie, tu ai fi fost nevoit să pleci deja de aici. Fără a ți se permite să te mai întorci..

Nicăieri în lumea civilizată nu e măcar imaginabil ca un ambasador să facă, pe față, campanie electorală pentru un partid și împotriva altui partid. Dar România nu se mai comportă de multă vreme ca un stat civilizat, care se autodetermină… România nu mai e stat suveran. E colonia fifty-one! Al 51-lea stat american…

––

#GRINGO (Ne-excelența sa, pseudoambasadorul Zuckerman) a aruncat dezinvolt niște lopeți cu bălegar spre un partid parlamentar (PSD) și, implicit, spre milioanele de români care au votat acest partid. De ieri, de când a aruncat #GRINGO cu bălegar, domnul Ciolacu (nu doar președinte al PSD, dar și președinte al Camerei Deputaților) TACE asurzitor. La fel, TAC asurzitor TOȚI cei despre care se vorbește că vor candida la congres, indiferent de tabără. …Dacă așa înțelegeți să apărați DEMNITATEA oamenilor care au votat partidul pe care vreți să-l conduceți, atunci mai bine vă duceți acasă și vă uitați la desene animate! Bărbații de stat NU se refugiază la salonul de scutece!

Vă e #FRICĂ să vorbiți LIBER, să spuneți ce e de spus? Atunci CUM puteți cere VOTUL oamenilor, cum puteți pretinde că vă iubiți țara? CUM să-ți iubești țara dacă nu lupți pentru LIBERTATEA ei și a ta!??”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s