De ce doar românii pot învinge coronavirusul

Pentru că sîntem o nație eminamente morală. Am dovedit-o învingînd monstruoasa ciumă roșie.

Pentru că românii vor dreptate pînă la capăt și au încredere deplină în DNA.

Pentru că niciun român nu va completa incorect formularele autodenunțului prin care se poate livra lagărelor de carantinare.

Pentru că românii au încredere în corporațiile care vor umple rafturile supermarketurilor din orașele asediate.

Pentru că românii venerează facebookul și niciodată nu vor pune botul la dezinformări, cu atît mai puțin să le inventeze chiar ei.

Pentru că avem cel mai tare serviciu de informații din lume care știe și ce-a supt virusul de la părintele 22 cînd era (mai) mic. Poate să-l anihileze oricînd, deocamdată îl lasă să-și facă de cap (tehnic de plămîni) pentru a-i prinde în flagrant pe pesediști și alți corupți atunci cînd capătă mită (tehnic mucozități) de la acest virus, să nu uităm, cu rădăcini chinezești.

Pentru că doar românii înțeleg drama migranților, pe care îi primesc cu brațele deschise (tehnic, în acest caz, cu nările deschise) coabitînd benefic. Cu condiția ca oaspeții să fie harnici și pricepuți, calități probabile (se mai analizează, patogenia lasă de dorit) la coronavirus. Nu putem garanta victoria pentru răii din Ditrău, care nu.

Pentru că doar românii au un președinte care, după toate semnele, a învins de unul singur boala vacii nebune, cauzată de un prion, adică ceva mult mai rău decît un biet virus, fie el și încoronat.

Pentru că nu există partener mai partener ca românii cu partenerul strategic, care va sări (tehnic se va deploaia) să asigure că nici musca, nici virusul, nici 78% din rachetele rusești, pardon, iraniene nu se vor apropia de obiectivele pe care le vom încredința lor. Să le apere, Zuckermanule, nu să le exploateze, trezește-te piftuiatule, nu încurca mapele !

Pentru că doar românii au un guvern care există, dar nu există, în același timp, care se propune, dar se și exclude simultan, un guvern care a fost, nu mai e, nu va mai fi, dar ia măsuri.

Pentru că, dacă nu reușim astfel, îl avem pe Cîțu. Lasă orice speranță, coronavirusule, dacă intri aici !

2 comentarii

  1. Coane , am citit foarte atent MANIFESTELE dumitale { si p’asta si pe cel de ieri } si , AI DREPTATE ! Ai uitat insa sa amintesti faptul ca , romanii au asteptat ca , ” altii ” sa le dea un semn ca ” ESTE VOIE DE LA POLITIE ” pentru a huidui un un dictator in… decembrie 1989 desii , se vedea si fara binoclu cu multa vreme inainte faptul ca-n celelate tari ” vecine si pretene ” , incepusera deja… ” debarcarile ” ! Ai uitat sa amintesti si faptul ca , aceeasi romani , au infierat cu manie proletara tentativa ungurilor din anii ’50 de-a se elibera de niste… ” eliberatori ” ei insasi ROMANII ramanad sub cizmele acelor „eliberatori ” nu pana-n ’58 asa cum se spune ci… intr-un fel sau altul , mult DUPA . Ai uitat sa amintesti inclusiv de faptul ca , exista multi romani apartinand ” elitelor ” care , considera ca , pentru alegatorii romani mai ” saraci cu duhul ” { a se citi PROSTIME , dupa zisa lui Motzoc } , DREPTURILE OMULUI constitue un LUX si ai uitat sa spui ca , acei romani apartinand unor „elite ” continua sa conduca… prostimea , in ciuda acestor negari sau daca vrei ingradiri pe care le considera ei a fi ” material d e lux ” pentru acei prosti . Ce-ai mai uitat matale sa pomenesti… ai uitat matale multe dar ma cantonez doar la chestia cu bivolul teutonic { marota mea } din grajdurile Palatului Cotroceni . Ai uitat sa amintesti , nu faptul c-a fost ales a doua oara sa zaca in acel grajd cat faptul ca , NIMENI , NICIODATA dintre romanii ce se lauda c-ar fi ” aici pe veci stapani ” nu s-a gandit sa iasa si sa-i ceara , nu demisia ci , DEMITEREA IMEDIATA PRECUM SI JUDECAREA SI CONDAMNAREA TEUTONULUI IN REGIN DE URGENTA… MACAR LA FEL CUM A FOST JUDECAT SI CONDAMNAT NICI O LAE CEAUSESCU SI NEVASTA-SA ! Si iarasi , ai mai uitat sa amintesti de acei romani plini d e invatatura in creierii mintii lor care , nu doar ca tin partea acestor ticalosi numiti ” elite ” dar ai si iau in ras pe ceilalti care incearca sa se opuna… care-or fi aia . In rest , REPET O INTREBARE : EXISTA SUPERLATIV PENTRU EXCELENT ?

  2. Inainte sa uit : ai mai uitat sa amintesti , nu faptul ca-l avem pe Catu, cat faptul ca… AVEM C.S.A.T. CONDUS DE UN BOU SI FORMAT DIN OAMENI CARE , ABIA ASTEPTA SA-SI IA REVANSHA { de parca nu si-ar fi luat-o pana acum insutit si inmiit } DE LA ACEI CE-AU CREZUT INTR-O ” REVOLUTIE ” INTAMPLATA AICI IN ROMANIA !!! Ai uitat matale sa amintesti , de multe dar… chiar cred ca , nimeni nu poate sa-si aminteasca chiar toate ticalosiile { si ticalosii } , toate escrocheriile { si escrocii } si toate tunurile ce s-au petrecut aici in aceasta tara minunata ce are , doar un singur cusur din pacate : este locuita de oameni care n-o merita ! Mesterul Manole sau acel cioban din Miorita… aia probabil ca , s-ar fi revoltat mai devreme sau mai tarziu , romanii de azi in schimb , asteapta COVID 19 cu aceeasi detashare de parca ar astepta venirea Mantuitorului . Cred insa ca , pana si asta-i scrarbit de romani si Romania . Respect !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s