Nu strivește nimeni șerpăraia ?

Agentura „Grupul de la Cluj” controlează din nou jocul în PSD.

Un pîlc de agenți ai Germaniei strecurat în securitatea română, acceptat, protejat și propulsat nepermis, pînă la șefia SRI chiar prin doi dintre ei (dacă nu chiar trei, cu al treilea, primul cronologic, măcar veri prin afinități comune), poate doar securiști infestați cu o ideologie globalistă, dar conștienți de cîrdășie, taie și spînzură în acest partid.

Responsabilă pentru decenii de rezultate slabe în Ardeal și în jurul Clujului în special, fără o bază semnificativă măcar locală în partid, această grupare, ubicuă altfel, răsare din nimic, din nou, sub conducerea SRIului de către, să nu uităm, șeful organizației soroș de Cluj de altădată.

Diversele alianțe peste capul românilor care se fac și se desfac sunt absolut inadmisibil reflectate în structura principalului serviciu secret al țării, care nu numai că se pliază pe comenzi externe, uneori fără medierea-ordin din partea slugilor politice de aici ale străinătății, așa-zișii aleși ai noștrii, dar pare să reproducă în interiorul său „secții” ale intereselor străine, cu aceiași indivizi „indispensabili” reșapați din nou și din nou, fie în poziții cheie din administrație, fie, iată, controlînd cel mai mare partid, fără nicio legitimitate.

Sigur nu este doar o coincidență repotențarea nimicului distructiv de la Cluj simultan cu recocoțarea celuilalt agent aflat sub influența germană, lentul de Sibiu.

PSD este paralizat, înfricoșat. Securistul Ciolacu, un românaș bleg, stă în genunchi în fața alogenilor, alături de celelalte nulități cu epoleți care au hărțuit acest partid pînă l-au adus în halul actual. Acum, în sfîrșit, partidul va fi distrus, dar nu printr-o prăbușire necesară, zgomotoasă, ci printr-o injecție de curara „ardelenească”, fîsîită și încîlcită.

De asta amînă un congres pe care nu-l controlează total și unde există riscul să se facă ceva valuri urmate de măcar cîteva demisii de răsunet.

De asta nu-l vor pe Șerban Nicolae, un ins destul de abil și care nu se freacă de cercul otrăvit de la Cluj.

Din cauza javrelor ăstora, „de Cluj”, securiști ai altora infiltrați crîncen printre securiștii noștri, au tîrîit o ghiulea imensă de picior nu numai PSD, dar și guverne din momente cheie ale istoriei recente.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s