Restul sunt povești

Într-o ordine inversă, pe dos cum îi e și firea, împăratul Wernereon se pregătește să devină Johannesparte printr-o lovitură de stat care să instaureze teroarea soroșistă deplină (prescurtat soroșină). Dacă tot e împins pe calea asta pidosnică, să știe că la francezi totul a început cu o revoluție. La el se va termina cu o revoluție. Capul i se taie oricum. Iar Foucheții și Talleyranzii trădează întotdeauna.

Sorin Roșca Stănescu sintetizează remediul. Unicul remediu la această infecție acută.

CCR va stabili că din nou Klaus Iohannis a încălcat grav Constituția, că din nou a creat un conflict interinstituțional și că pentru prima dată, în mod abuziv, fără a avea acest drept, un președinte al României a dizolvat Parlamentul. Dizolvarea fără drept a Parlamentului reprezintă nimic alteva decât o lovitură de stat dată de însuși președintele României și care nu poate fi altfel sancționată decât prin demitere imediată și punere sub acuzare pentru înaltă trădare. Situație în care Parlamentul, până la finalizarea unui rechizitoriu, se transformă în Parchet General.

Virusul umorului negru, instalat la Cotroceni

 

1 comentariu

  1. Si-atunci , intrebarea de bun simt care se impune este : DE CE DRACU NU-L SUSPENDA ODATA IN MORTII MA-SII ?!? Basescu a fost suspendat pentru gafe { la ala erau chiar gafe pur si simplu } infinit mai marunte iar asta , caruia ai poti aduce inclusiv acuzatia de tradare a intereselor nationale , asta … NEIN ??? Pana cand ??? Cine-i asigura cocoasha caci si Trump si Merkel au necazurile lor pe cap ?! Daca-mi spui ca si vita asta teutonica este mason…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s