Extrem de suspect și de grav

Riddick (Prioritate de dreapta):

„Chestia asta poate foarte bine să ascundă asasinate la comandă ale Sistemului. Şi pe acest ministru care a dat acest ordin îl va vota „opoziţia”, odată cu învestirea LOrban II/III.

În cazul în care infecția cu noul coronavirus va provoca decese în țara noastră, protocolul de manipulare a trupurilor neînsuflețite prevede măsuri draconice de protecție, potrivit unui Ordin al Ministerului Sănătății, publicat aseară în Monitorul Oficial și consultat de HotNews.ro. Trupul persoanei decedate nu va putea fi văzută decât de cel mult doi membri ai familiei, care vor trebui să poarte echipament de protecție, și nu va putea fi atins decât cu mănuși de protecție. Trupul neînsuflețit se bagă în saci, se dezinfectează cu produse biocide, apoi se introduce în sicriu, care va fi sigilat.

Iată pasajul-cheie:

În cazurile spitalizate pentru care în perioada internării în unitatea sanitară se confirmă (reconfirmă) diagnosticul de infecție cu noul coronavirus (SARS – CoV2), evoluția fiind urmată de deces, autopsia medico-legală a cadavrului pentru a confirma/preciza sau completa diagnosticul clinic de deces deja confirmat prin analize de laborator (teste specifice) nu mai este necesară și este de evitat.

Cum ar veni, te duci sau eşti dus la un spital „pentru confirmare”, apoi pentru… terminare. Cu cât mai puţini martori, şi cu dovezi zero. A venit vremea vigilenţei, trebuie demascată în sfârşit şi infiltrarea din sănătate.”

2 comentarii

  1. L-am intrebat si pe Riddick , te-ntreb si pe dumneata : cum dracu de un avocat al poporului in persoana lui frau Weber Renate , poate sugera declararea starii d e urgentza INAINTE S-O FACA ALTCINEVA din „structurile puterii ” desii , frau Weber stia foarte bine faptul ca , asta inseamna RESTRICTIONAREA MULTOR DREPTURI SI LIBERTATI CETATZENESTI ? A terminat relatia cu APADOR CH sau cu ” fundatiile ” alea ale lui Soros si s-a inscris la liberali ? Care ” popor ” este reprezentat acum de frau Weber ?

    1. Da, e aiurea, dar, pe de altă parte, madam Weber constata o evidență, anume că se încălcau deja, masiv, drepturi asigurate de constituție fără să existe o bază legală. Acum, teoretic, după ce apare decretul se va vedea dacă abuzul se generalizează sau, dimpotrivă, se limitează restricțiile față de bunul plac de pînă acum. Sigur, rolul parlamentului e esențial acum. Dacă se ciolăcesc atunci, practic, lovitura de stat începută în 2015 se încheie și dictatura johannistă deplină se instaurează.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s