5 comentarii

 1. Cel putin aia din Marea Adunare Nationala … veneau si votau astia in schimb , stau acasa cu masca pe figura si voteaza intr-o veselie tot ce le este bagat pe gat … online . Bine-ar fi daca si beneficiile , adica , ” drepturile cuvenite ” acestui gen de ocupatie le-ar fi acordate doar online ! Oare unde le este dragostea d e tara si popor pe care-o clameaza pe toate drumurile , unde le este spiritul de sacrificiu care ar trebuii sa constitue un model pentru acelasi popor ? Vorba aluia : ” Minciuni si Fraze-i totul ce statele sustine ! ” Mi-a ajuns la ureche o chestie . Cica aceasta pandemie a fost semnalata inca din urma cu vreo cativa ani si-atunci , nu pot sa nu ma-ntreb : ce-au facut in aceasta perioada , cum s-au pregatit ? Au uitat chestia aia de-i placea atat d e mult lui Hitler , acel adagiu latin : SI VIS PACEM PARABELLUM ? Iar astia d e la OMS cum de-au uitat inclusiv ei aceeasi limba latina cu zicerile ei precum si-acel : PREMONITUS PREMONITUM si… invers ?

  1. Nu știa nici naiba de SARS-2 ăsta acum 4-5 ani, cred că încă opera SARS-1, care era altul, și care a dispărut între timp, din cîte am înțeles.

   Chiar dacă a fost făcut în laborator, știa o mână de oameni, cel mult.

   Despre pandemie virală se spune și scrie de multă vreme, e normal, dar că apare sau trece de la animal la om (prin mutații) exact ăsta nu știau decît mama omidele.

   Eu rămîn adept al parlamentului ca singura instituție care merită și trebuie apărată. Provocarea ordinară a chițacului, de fapt act terorist, și complicitățile la minut ale ciolacilor, acoperite, e drept, de comenzile sanitare – care, la limită, nu se aplică parlamentului, singura instituție care nu poate fi blocată sub nicio formă – nu schimbă cu nimic modul în care trebuie privit.

   Parlamentari lași sau corupți sau trădători există, parlamentul ca atare e singura noastră șansă.

 2. Coane te-ntreb : despre acei migranti care erau lasati de turci sa plece unde vedeau cu ochii , pentru a ajunge mai repede in acel mult dorit promisedland numit Europa , mai sti ceva ? Nu de alta dar , dupa iureshul din urma cu , mai putin de o luna , acum TOATE AGENTIILE DE STIRI SCRISE SAU TELEVIZATE … PARC-AU PUS BATISTA PE TZAMBAL , PARCA NICI N-AR FI EXISTAT ACEA… CRIZA A MIGRANTILOR CE SE COTONOGEAU CU TURBATII AIA D E PALICARI GRECI . Or fi ajuns si aia la parerea ca , ” raiul ” turcesc este mai sigur decat cel european sau … au primit oarece ” indicatii ” ?

  1. N-au trecut de greci și bulgari. Grecii, cei mai vizați, sunt pe picior de război și, de data asta, nu-i sabotează nici UE.

 3. Fraza cheie din replica dumitale este : ” Chiar dacă a fost făcut în laborator, știa o mână de oameni, cel mult. ” cu conditia de-a elimina acel… ” chiar daca ” !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s