Somație cetățenească

Băi, dubioșilor (inclusiv căpetenii medicale), scoateți testarea în masă pentru prezența anticorpilor pentru toți cei indispensabili. Urmată de extinderea rapidă pentru cît mai mulți.

E ieftin, se face rapid, puteți eșalona un program care să țină cont de perioada medie de incubație și împușcați 2 iepuri dintr-un foc: aflați cu o probabilitate de 70%(deocamdată, va crește acuratețea curînd) pe unii infectați recent și probabil asimptomatici și începeți să-i găsiți – cu probabilitate de 100% – pe cei care au avut și învins virusul, imuni deja și posibili furnizori de anticorpi pentru viitoarea imunoglobină care să asigure imunitatea pasivă celor cărora le va fi administrată.

Nu merge nicio prosteală cu jargon medical, devine o problemă de statistică și aici nu ne îmbrobodiți. E o chestie de bani și organizare fără efecte negative, dimpotrivă, poate aduce avantaje masive și informații extrem de utile medical.

Cu fiecare zi care trece, plus perioada de timp care inevitabil se va scurge pentru sute de mii și milioane de teste de acest tip, plus concentrarea pe mari aglomerări de populație, veți avea destui oameni netestați prin testul de prezență al virusului care pot fi „eliberați” prin confirmarea imunizării dată de testul pentru anticorpi.

E dreptul oamenilor să afle dacă au căpătat imunitate, cu totul altfel își pot îngriji familiile, în special pe cei bătrîni !

N-or fi tîmpiți americanii și englezii că vor să facă asta cît mai repede.

2 comentarii

  1. ” Somatie cetateneasca ” coane ? Da’ de cand au dreptul cetatenii , sa someze ” alesii ” ? De somat n-o pot face decat autoritatile civile sau militare { dupa aia poate veni inerent , in caz de nesupunere… ASOMAT } care au hotarat ca , persoanele ce depasesc 65 de ani trebuie musai sa stea zavorati in case iar , daca totusi au oarece necesitati , le pot face doar in intervalul orar 11-14 altminteri urmeaza… asomarea caci , fie ca-l amendezi p’un amarastean de 65-70 de ani cu 100 sau 1000 de lei fie ca-l asomezi… tot aia-i ! Asta incepand chiar din 25 Martie 20… 20 iar eu ca un fraier , ma laudam c-am vazut cam tot ce se putea vedea la jigodiile astea politicianiste si slujbasii lor . Te anunt coane ca , in USA lui Trump , deja s-a deschis focul asupra unor insi ce , nu faceau altceva decat s a jefuiasca niste magazine . Este adevarat , s-a tras DEOCAMDATA cu gloante de cauciuc dar…La noi , pe cand gloante reale caci la alea d e cauciuc { inclusiv la alea nu doar la locuri in spitale sau echipamente de protectie } stiu ca santem deficitari ? Vad ca mai nou , medicii sant numiti „eroii care lupta in prima linie ” uitandu-se ca , pana mai zilele trecute , din shpagari nu-i scotea nimeni . Uitandu-se ca pana mai ieri , un Presedinte , ai indemna sa plece unde-or vedea cu ochii caci in Romania , salarii mai mari… NEMA .

  2. Trump nu are de gînd să-și distrugă țara.
    O repetă obsesiv de 2 zile.
    Nu va prelungi blocajul la infinit, cum ar vrea unii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s