Nu e voie de la procuratură !

Hai că începem să ne prindem de ce se tace pe tema asta.

Reproduc comunicatul cu care ești întîmpinat pe site-ul unei firme care a vrut să comercializeze testele pentru detectarea anticorpilor la virus.

Apare, logic, suspiciunea.

Nu cumva e mai favorabil pentru regimul johannist să lungească cît se poate situația excepțională și să întrețină frica la cote cît mai înalte ?

În data de 26 Martie 2020, procurorii Radu Catalin si Cazaceanu Ciprian din cadrul Parchetului Judecătoriei Sector 1 București au decis ridicarea unui numar semnificativ de kituri de testare a anticorpilor IgG si IgM COVID-19, pe care SOCIETATEA LE ACHIZIȚIONASE ÎN MOD LEGAL DE LA ACELAȘI IMPORTATOR CE A DISTRIBUIT IDENTIC ACELASI KIT CĂTRE UNITĂȚILE SPITALICEȘTI DIN ROMANIA.

Justificarea ULUITOARE a organelor de cercetare penală a fost aceea că au „suspiciuni” ca testele nu sunt capabile sa detecteze anticorpii mai sus mentionati, cu toate acestea ACELAȘI TIP DE TESTE AU FOST DISTRIBUITE LA UNITĂȚILE SPITALICEȘTI PUBLICE din tară de unde nu au fost ridicate, kiturile aflându-se în dotarea acestora.

Cu toate că am prezentat TOATE documentele de achiziție solicitate de anchetatori, neexistand NICIO obiectie sau nefiind constatata NICIO neregula in documentele prezentate, procurorii au dispus telefonic ridicarea de la societate a tuturor testelor achiziționate sub pretextul testării acestora, cu precizarea ca, in cazul in care se va constata ca testele sunt valide, vor fi returnate la o data ulterioara, fără însă a ne fi comunicată o anume dată.

Apreciem că măsura dispusă de organele de cercetare penală este una evident abuzivă, fiind de fapt o rechiziție a statului nepermisă și care se dorește a se efectua contrar legii în condițiile în care ACELAȘI TIP DE TEST ESTE ACHIZIȚIONAT ȘI DE UNITĂȚILE SANITARE PUBLICE.

Cunoscund lentoarea cu care autoritatile (re)actioneaza mai ales in aceasta perioada estimam ca returnarea testelor se va efectua la o data la care vom fi pusi in imposibilitatea de a livra kit-urile comandate, măsura dispusă de procurorii Radu Catalin si Cazaceanu Ciprian punând societate în imposibilitatea de a livra kiturile de testare comandate.

Dată fiind situația creată prin abuzul evident al organelor de cercetare penală ASIGURĂM toate persoanele ce au comandat kitul de testare că SUMELE ACHITATE VOR FI RESTITUITE ÎN INTEGRALITATE în contul de unde s-a făcut plata. Se vor transmite pe email fiecarei persoane în parte detaliile despre modalitatea de returnare a sumelor achitate.

Ne pare rău și ne cerem scuze de situația creată de care însă nu ne facem vinovați, cunoscând și faptul că multe persoane au așteptat acest kit de testare în vederea evaluării sănătății.

In speranta ca vom reusi sa solutionam in timp util aceasta situatie neplacuta si nelegala, vom anunta public reluarea procesului de distribuire a testelor catre tii nostri.
În următoarele zile vom posta public documentele din care reiese faptul că același tip de test fabricat de același producător este achiziționat de spitalele publice din România.

Reamintim ca, desi alte institutii private medicale din Romania au decis sa isi continue activitatea dupa accentuarea crizei generate de pandemia CORONAVIRUS, OK Medical a decis SUSPENDAREA activitatii pana la momentul in care vom putea TESTA toti pacientii si personalul, astfel incat sa limitam cat mai mult cu putinta infectarea cu COVID-19 si sa asiguram pacientilor nostri un mediu sigur si profesionist.

https://okmedical.ro/test-rapid-igg-si-igm-pentru-covid-19

Cînd începe cercetarea penală împotriva numiților Boris Johnson și Donald Trump care vor să inunde Anglia, respectiv SUA, cu milioane de teste din tipul respectiv pentru a putea identifica rapid cît mai mulți oameni deveniți imuni la virus și de aportul cărora țările respective ar putea beneficia eficient ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s