Mult mai periculos decît virusul

PNL este un partid de bestii.

Un grup organizat mai periculos pentru interesele României și pentru bunăstarea cetățenilor țării nu cred să existe.

În mod cert, această adunătură criminală trebuie desființată, partidul trebuie scos în afara legii și căpeteniile lui trase la răspundere.

Inadmisibila inacțiune, de rea credință, în care se complace acest partid, respingerea sistematică a oricăror măsuri pentru atenuarea consecințelor economice dramatice ce vin și pentru protejarea cetățenilor români față de prădătorii instituționalizați sau chiar statali (vezi cartelul băncilor străine sau trimiterea de sclavi la ferme din țări străine – nu mai contează nicio protecție la coronavirus pentru cei împachetați în avioane și trimiși pe plantație) îl deligitimează ca organizație politică viabilă și îl incriminează dpv legal. Pentru reprezentanții lui care au depus jurămînt la ocuparea diverselor funcții în stat, acțiunea contrară intereselor statului care i-a angajat se califică la infracțiunea de trădare și înaltă trădare.

Cu PNL trebuie început, dacă se mai înscriu și alte adunături ce-și spun partide nicio problemă, extindem lista.

Curățenia nu înseamnă șmenul prin care ni se toarnă în fața casei, degeaba, tone de chimicale sub pretext de dezinfectare, curățenia înseamnă să scăpăm de bestiile vîndute, odată pentru totdeauna.

 

2 comentarii

  1. ” PNL este un partid de bestii. ” Doar PNL ? Dar ailalti , alelalte ” partide ” , ce grad inalt de puritate au , de nu-i poti incadra la acest capitol ? Fireste , mie personal cuvantul ” bestii ” , imi pare cam deplasat atunci cand vorbim despre politicieni insa , cred ca-i vorba doar despre optica mea in ceea ce priveste , ” politicienii ” rasariti in Romania incepand cu 1990 . ” partidul trebuie scos în afara legii și căpeteniile lui trase la răspundere. ” Doar PNL ? Dar ailalti , alelalte ” partide ” – si ma refer in mod expres la UDMR- astia-s fatatzi de spumele marii ? Nu-i vorba daca tragi la raspundere un partid sau doua sau pe toate ci , important este ca macar unul , macar cativa dintre sefii acestor partide sa fie lasati doar cu izmenele d e pe ei si apoi , sa infunde puscaria pentru un minim de 500 de ani si sa vezi cum au sa se potoleasca TOTI ! Insa , ce te faci caci JUSTITIA anului 2020 este tot oarba saraca deoarece , n-a avut suficienti bani pentru ca doamna doctor Monica Pop s-o trateze in clinica aia a ei si , se stie ca madamme Pop , nu face treaba pro bono !? Respect total coane Mishule ai scris parca mi-ai fi citit gandurile . Intrebare 1 : daca in toamna { caci dupa cum merg lucrurile abia atunci vom putea spera sa avem acel „exercitiu democratic ” numit VOT } vor avea loc alegeri , cati dintre romani vor mai vota PNL-ul ? Intrebare 2 : crezi ca vom putea scapa inainte de termen de jigodia germanica ce-si rumega nesimtzita tainul , in grajdurile de la Cotroceni ?

  2. Situație specială, responsabilitate crescută, măsuri extreme.

    Sunt cei mai trădători dintre toți. Există o ierarhie și în ticăloșie.

    Iar sa(r)sul e produsul lor, cules, împins și proptit de acest partid antinațional. Nu există căpetenie penelistă care să se fi delimitat vreodată de abuzurile sasului, dimpotrivă, cei mai mulți se declară 100% suporteri ai tuturor nemerniciilor comise sau emise de respectivul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s