Alo, șerpăraia !

Nu vă faceți că n-ați auzit, că n-ați înțeles, că nu are importanță (inclusiv haștagii și partid de haștagii isterici de august – ăla cu „gazarea” și cu „ciuma roșie” de v-a agresat vouă pumnișorii cu care aruncați bolovani și băteați la jandarmi) !

7-10-1 ! Act de înaltă trădare scris cu mânuța voastră. Făptașii au mărturisit ! Practic, prevederea respectivă ține loc de autodenunț.

Ai zice că Orban, Vela & co sunt proști ca noaptea (sunt, dar nu la coțcării, acolo se pricep). De fapt, presiunea venită din partea disperaților stăpîni străini era prea mare și au cedat. Au crezut că trece neobservată crima, pentru că este o crimă odioasă. O monumentală greșeală politică. O ticăloșie scîrboasă care îi definește mai precis și mai crunt decît 100 de analize stufoase. Căpeteniile penelace, devenite guvernanți pe toată linia, cu puteri discreționare, sunt dezgustător de antiromâni. Li se rupe-n cur de cetățenii țării pe care au jurat (Orban, Vela, Johannis) să-i servească.

Așadar…

Alo, procuratura, nu te sesizezi în privința art. 10, alin. 1 din Ordonanța militară 7 ?

Nu scăpați, mama vostră de trădători, oricît vi se pare că vă ascundeți în spatele unor structuri tot mai șubrede pe cît se cred mai tare pe poziție.

7-10-1 !

Pedeapsă exemplară pentru trădătorii de țară !

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s