Demiterea imediată !

În calitate de cetățean român, somez parlamentul României să demită fără întîrziere, în așteptarea judecării și condamnării lor pentru înaltă trădare, pe Ludovic Orban și Marcel Vela pentru conținutul art. 10, alin. 1 din Ordonanța militară 7, articol urmat imediat de consecințele practice ce decurgeau din intenția exprimată acolo, mai precis încălcarea cu premeditare a regulilor de protecție sanitară impuse TUTUROR cetățenilor români, reguli pentru a căror instituire a fost aparent necesară decretarea unei situații excepționale, soldată pînă în prezent doar cu suspendarea drepturilor cetățenești și prăbușirea economiei.

Articolul respectiv și acțiunea concretă ulterioară, inclusiv prin punerea la dispoziție a mijloacelor statului (personal medical, jandarmi, personal administrativ), s-a făcut la comanda și în sprijinul intereselor unor puteri străine, act clar de înaltă trădare.

Situația umilitoare în care a fost pus fiecare cetățean român, obligat să observe cum drepturile și libertatea sa nu valorează cît cepele degerate de pe cîmpurile ueiste, este atît de sfidător evidentă, ca o palmă pe față, ca un scuipat în ochi, încît ignorarea de către parlament a incredibilului act de trădare ar conduce la deligitimarea și acestei ultime instituții democratice. Nu cred că un parlamentar responsabil ar vrea să-și asume acest risc și să meargă pe mâna penelacilor și a comandanților/comanditarilor străini ai acestora.

7-10-1 = act de înaltă trădare !

2 comentarii

    1. Trimiși acolo de un penelac care a executat misiunea.

      Se pot întruni dacă vor, nu are nimeni puterea legală să-i oprească. Pot demite canaliile și online.

      Toate păcatele puse în seama parlamentului nu sunt decît expresia spaimei securistice de adevărata putere legitimă. Putere care se poate trezi oricînd și nu ar avea cum să-i stea în cale un Ciolacu, de exemplu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s