4 comentarii

 1. Sincer sa fiu , nu cred in teoria dr.lui Coleman mai ales ca nu-i singurul si nu-i singulara o astfel d e teorie . Am urmarit cu mare atentie filmul { de trei ori si m-am folosit si de Google translation pentru-a fi sigur c-am inteles corect } insa , chiar nu reiese de nicaieri faptul c-ar fi cineva interesat de o eliminare a celor ” batrani ” { caci astia nu mai produc decat flatulentza } mai ales ca , daca analizam cifrele pe nivel de varsta , pana si un orb poate sa vada ca-s ” mai multi carlani decat batali ” la capitolul decese . Si oricum , aia batranii mai repede dau coltul rapusi de AVC sau infarct , eventual de supradoza de Viagra decat de raceli rebotezate COVID . Da , se marsheaza pe disputa intre generatii { veche de cand lumea insasi } adica despre dorinta lupilor tineri de-a lua locul cotarlelor batrane in haita insa , de-aici si pana sa le doreasca neaaparat moartea , este cale lunga . Cum de se poate uita ca… inclusiv Donald Trump are parinti… mai varstnici decat el ? Pana si ala din RP Chineza { este adevarat insa ca , asiaticii ai dracului , depasesc de prea multe ori o varsta inacceptabila logic , inainte de-a se duce … dincolo } sau V.V. Putin , nu cred ca-si doresc sa le moara batranii si ca atare sa fi dat o astfel de dispozitie cum ar fi creearea unui virus cu targhet pe varsta . La modul mitocanesc de exprimare : cine dracu sa fie atat de nebun incat sa-i doreasca moartea tatalui doar pentr-a o babardi el pe mama-sa ? Oedip…aia-i doar o poveste greceasca ! Cine ar putea fi atat de nebun incat sa-si doreasca neaaparat , schimbarea urgenta a ordinii naturale in societate si-n lume prin eliminarea varstnicilor ? Asta , dr. Coleman n-o nominalizeaza precis ci , o lasa la aprecierea ascultatorilor domniei sale caci ” asta depinde dupa facultati ” cum ar fi spus feciorul lui Balosu . Respect coane Mishule si-ti multumesc pentru filmulet : M-A PUS PE GANDURI , M-A OBLIGAT SA GANDESC !

  1. Coleman e foarte blînd și foarte englez în formulare.

   De fapt, e mult mai rău. Nimeni nu vrea să citească mormanele de directive pe care le emit impostorii teroriști în toate statele. Dacă le citești cu atenție se descifrează clar schema.

   Dar, pînă la detalii plicticoase, citiți și ce spun doctorii din Franța cu privire la protocolul medical prin care cei peste 70 de ani sunt tratați doar pînă la un prag. Ca să nu mai vorbim de obținerea de semnături – de la bătrîni bolnavi ! – prin care cer cu mâna lor să fie lăsați baltă în caz că ajung într-o situație foarte gravă.

   Iar crima cea mare, care nu-i privește doar pe bătrîni, e drept, se comite prin paralizarea deliberată a sistemului sanitar cu minciuna molimei, cu spitale goale, dar oprite de la acorda asistența uzuală.

   Sunt niște bestii, iar Coleman e prea oxfordian și elegant.

   Ca să nu mai amintesc despre conturarea clară a etapei următoare, cu bătrînii închiși pentru a-i „proteja”.

   Am ajuns deja în iad, treziți-vă. Din nenorocirea asta nu ieșim fără care pe care. Ezitările ne pierd pe noi, bestiile profită.

   Circul criminal trebuie să înceteze, iar toți responsabilii politici, media, medicali, etc trebuie pedepsiți exemplar, crunt.

  2. Nu știu la ce vă referiți. Dacă era vorba despre coronavirus statisticile sunt clare, tinerii nu sunt, practic, expuși unor riscuri semnificative. Intervin și aici, desigur, stări cronice, dar diferențele pe grupe de vîrste sunt zdobitoare.

   Că trebuie luate și analizate cu mare grijă, de acord, dar matematic, raportul dintre 0-30 de ani și cei peste 60 la severitate și morți e atît de disproporționat încît nicio manipulare nu poate schimba evidența.

   De fapt, tensiunea din statistică va erupe în societate. Inițial, tinerii au fost puși la copt în casă pentru că le pasă, nu-i așa, de bătrînii lor, ne-au zis temnicerii. După ce-i aduc la disperare, vor veni cu „soluția” închiderii bătrînilor pentru ca tinerii să poată ține societatea în funcțiune. Nu poți, dintrodată, desființa drepturile constituționale, trebuie să creezi condiții „obiective”, să-i obișnuiești cu inevitabilul și pe unii și pe alții.

   Cercelizarea, arafatizarea, faucizarea societăților va face eugenia de tip anglo-saxon sau nazist din prima parte a secolului trecut să pară joacă de copii prin comparație.

 2. Ultima fraza este de GENIU asa cum m-am obisnuit deja cu dumneata , nici acum nu te-ai dezmintit coane : RESPECT !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s